Kvety pre nevestu až po svadbe? Skvelý nápad!

Milé nevesty, čo by ste povedali na to, keby ste po svadbe nemuseli riešiť, čo s toľkými darovanými kvetmi, a dostávali by ste ich postupne od každého hosťa zvlášť? Predstavujeme vám novú donáškovú službu laskykvet, ktorá túto unikátnu možnosť ponúka.
titulka


Už žiadne preplnené vázy

Bežným zvykom na svadbách je, že nevesta dostane záplavu kvetov rôznych druhov a farieb. Je ich tak veľa, že nakoniec skončia vo vázach či vedrách, a ona vôbec netuší, od koho kyticu dostala. A možno je aj z kvetov, ktoré sa jej vôbec nepáčia. 
Po pár dňoch ich vyhodí a je po svadbe! 


Laskykvet


Vďaka donáške laskykvet si svoje kytice naozaj užijete! 

Kytice od vašich svadobných hostí budete dostávať po svadbe, v čase a termíne, ktorý si sama určíte. Bude vám ich prinášať kuriér jednotlivo aj s osobným venovaním toho, kto vám kyticu daroval. Ale to nie je všetko. Kytica bude z kvetov, ktoré máte najradšej, a vo farbách, ktoré sa vám páčia. Takto si budete svoj „deň D“ pripomínať ešte dlho po svadbe. 


Laskykvet


Na laskykvet.sk postačí iba bezplatná registrácia 

Aby sme vedeli, kedy plánujete svadbu a aké kvety by ste chceli dostávať, je potrebné zaregistrovať sa na stránke laskykvet.sk
Uvediete tam základné údaje o vašej svadbe a obľúbených kvetoch. Vyberiete si druh a farbu kvetov, z ktorých by mala byť kytica uviazaná. Zároveň si sama určíte, v ktoré dni a hodiny ju chcete dostávať. Kuriér vám ju doručí domov alebo do práce – tam, kde vám bude robiť radosť. 

O laskykvet povedzte svojim svadobným hosťom

Pri pozývaní na svadbu sa zmieňte o tom, že by ste kvety od nich najradšej dostali cez laskykvet.sk. Veď prečo by mali vaši hostia utekať v deň svadby do kvetinárstva a premýšľať, akou kyticou sa trafia do vášho vkusu? Kyticu vám kúpia v predstihu a pohodlne cez laskykvet.sk a svadobný deň si tak užijú bez stresu a naháňania. O tom, že ste kyticu od nich dostali sa dozvedia mailom aj s vašim poďakovaním. 

Laskykvet je benefitom pre nevestu aj jej hostí 

Ak ste nevesta, stačí sa bezplatne zaregistrovať na stránke laskykvet.sk, kde vyplníte krátky dotazník o vašej svadbe a kvetoch, ktoré máte rada. O doručovanie kvetov na vami vybranú adresu a v čase, ktorý ste si zvolili, sa postará náš kuriér. Ak ste svadobčan, na laskykvet.sk jednoducho kúpte kyticu pre nevestu z kvetov, ktoré si sama vybrala, a o všetko ostatné sa postaráme my!  

 

Nová donáškovú služba laskykvet - kytice pre každú nevestu až po svadbe!


Laskykvet.sk/ PR | 31.1.2017, 13:30