Svadobné šaty Michal Medina 2017: TOP 10 najkrajších modelov

Prvé lúče slnka nám už pošteklili tvár a s nádhernými jarno-letnými kolekciami na rok 2017 akoby sa vrece roztrhlo... Najnovšia kolekcia izraelských dizajnérov, ktorá sa pýši luxusným názvom "Gold", doslova žiari. Stelesňuje dômyselný pôvab a nadčasovú eleganciu. Pre hypnotickú, priam provokatívne krásnu nevestu!
titulkamedina

Michal Medina: Zapáľte svoju predstavivosť a cíťte sa krásna...

Značka Michal Medina, ktorú zastupujú brat so sestrou, je najväčším svadobným štúdiom v Izraeli. Je obdivovaná doma i po celom svete pre svoje nádherné vzory a nekonečne romantické modely. Matka dizajnérov bola skvelá marocká krajčírka, takže sa stala ich inšpiráciou pre tvorbu haute couture. Svadobné šaty značky Michal Medina sú bohaté na detaily, rozprávajú podmanivý príbeh, ktorý ožíva priamo na neveste. Skúsenosti, talent a profesionalita povzniesli v priebehu vyše 25 rokov túto značku medzi lídrov v oblasti svadobného návrhárstva.


nicole1



Michal Medina: Kolekcia "Gold" 2017

v predchádzajúcej kolekcii dizajnéri ukázali, že dôraz na detail je ich prednosťou. Vďaka jemnej čipke, romantickému tylu, krásnym výšivkám, saténu, šifónu a zložitým detailom sa tohtoročná jarná kolekcia rozhodne zaraďuje medzi nesmierne elegantnú a sršiacu ženskosťou. Iluzívne sieťoviny, čipkové nášivky a zmyselné výstrihy, to je iba niekoľko pozoruhodných predností jednotlivých modelov. Výstrihy sú situované najmä na chrbte, takže nevesta oplýva rafinovanosťou a šarmom. Na rozdiel od zložito prepracovaných živôtikov, každé šaty upozorňujú na siluetu nevesty svojím padavým strihom sukní, ktoré pôsobia uhladene a sofistikovane. Jednoducho, krása orientu sa skrýva v každom modeli...


nicole3


Skvelé svadobné inšpirácie na vás čakajú v nádhernej ročenke NEVESTA 2017!


Kúpte si printovú ročenku NEVESTA 2017!


audrey4

dianne6


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Ateliér Emé 2017: Svadobné šaty po taliansky
Svadobné šaty Oscar de la Renta: Inšpirované všetkými druhmi flóry
Rosa Clará 2017: Svadobné šaty, ktoré unikajú všednosti...
Svadobné šaty Zuhair Murad 2017


lauren2

lauren5

renee2

angela1

elizabeth1

elizabeth1

cate3

julia2

Nádherná kolekcia, nemyslíte?


Foto:
Michal Medina
Katarína Mikulcová  | 15.3.2017, 10:00