Trendom jari 2017 sú ručne maľované svadobné torty!

Rok 2017 je naozaj plný neodolateľných trendov aj v oblasti svadobných tort. Absolútnym favoritom sú v súčasnosti ručne maľované svadobné torty, ktoré sú čoraz obľúbenejšie. Môžete sa rozhodnúť pre tortu s kvetinami alebo rôznymi ilustráciami - vyberte si čokoľvek, po čom vaše srdce túži, a šikovní cukrári sa postarajú o dokonalý výsledok. A pre tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť, prinášame zopár krásnych inšpirácií.
titttorty

Tento jednoduchý a zaujímavý dekoračný nápad dokáže oživiť aj tú najprostejšiu tortu. Existuje veľa možností od krásnych kvetov až po modernú grafiku... Skvelou voľbou je aj text na torte, ktorý vystihne myšlienku konkrétnej svadby či novomanželov. Grafika môže byť iba minimálna alebo extravagantne pestrofarebná, pričom oba varianty sú perfektnou "čerešničkou na torte". Maľované detaily jednoducho pozdvihnú úroveň svadobnej torty na umelecký skvost, ktorý nadchne všetkých prítomných. Kochajte sa a vyberajte!


torty_10


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné torty 2016: Vlny, vlnky, volány!
Svadobné torty a koláčiky na Svadobnej výstave v Carltone
Najkrajšie handmade svadobné nápady z filcu
Výzdoba svadobného stola: Trendy a inšpirácie


torty_12

torty_13

torty_14

torty_15

torty_16

torty_17

torty_18

torty_22a

torty_19

torty_21



torty_3

torty_4

torty_5

torty_6

torty_7

torty_8

torty_9

Čo poviete na takéto maľované umenie?


Ak vás pohľad na tieto sladké krásavice inšpiroval natoľko, že by ste si to chceli vyskúšať samy, prikladáme jeden z mnohých tutoriálov, ktoré nájdete na webe:





Foto:
pinterest.com
neviepiecakes.com
Video:
YouTube
Katarína Mikulcová  | 23.3.2017, 14:00