Svadobná kabelka alebo šperk?

Každá nevesta vie, že okrem svadobných šiat a topánok sa nezaobíde bez ďalších dôležitých doplnkov. Koniec koncov, bude potrebovať miesto na uloženie rúžu, vreckoviek, svadobnej záchrannej krabičky s ihlou a niťou a iných dôležitých maličkostí. A k tomu jej poslúži svadobná kabelka. V našej galérii však nenájdete len klasické módne kúsky, ale aj dokonale vyšperkované skvosty s iskrou a jemným závanom extravagancie. Neveríte? Presvedčte sa!
drap_titulka
Malé, väčšie, okrúhle, hranaté, lesklé, matné, jednoduché i neobyčajne zdobené - svadobné kabelky môžu byť vašim praktickým spoločníkom, ale aj dychberúcim šperkom. Ukážte prostredníctvom svadobnej kabelky váš štýl a cit pre módu. Už dávno predsa nie je pravidlom, že svadobná kabelka musí byť zákonite biela alebo v decentnom odtieni ivory. Nasledujúce kúsky pochádzajú z Barcelony z kolekcie Drap. Nechajte sa zlákať farbami, nech vo vašej ruke zažiari ten najskvostnejší šperk!


DRAP

Milovníčky decentnej klasiky, pre vás tu máme niekoľko krásnych kúskov v pudrových farbách ružovej a béžovej, ozdobené jemnými detailmi ruží, kamienkov a štrasov. Sú jednoduché a zároveň elegantné, ako stvorené pre tradičnú nevestu.
kamienky_11
kamienky_12
kamienky_15
kamienky_18
kamienky_dalsiajpg

Niečo modré...

Svadobné tradície sú jasné - niečo nové, niečo požičané, niečo staré a niečo modré... Neviete sa rozhodnúť, aký modrý doplnok by ste na svadbu zvolili? A čo tak rozprávkovo modrú kabelku, ktorá môže byť vaším verným spoločníkom aj po svadbe? Existuje nekonečná paleta odtieňov modrej, stačí si vybrať. Našim favoritom je kráľovsky modrá s krásnou kryštálovou aplikáciou (na prvom obrázku), ktorú zaručene neprehliadne nikto z prítomných.
kamienky_14
kamienky_19
modra1
modra2
modra3

Ligotavý spoločník

Kedy budete mať väčšiu príležitosť zažiariť, ako vo váš svadobný deň? Uznajte, že okrem samotnej nevesty, môže žiariť aj jej kabelka! Tie, ktoré máme v našej galérii, sú určené pre nevesty, ktoré sa riadia heslom: "Čím viac lesku, tým lepšie." Nešetrí sa kamienkami, korálkami ani flitrami... Ideálna iskrivá voľba pre štýlovú nevestu.

kamienky_1
kamienky_10
drap
kamienky_20
kamienky_22kamienky_3
kamienky_4
kamienky_5
kamienky_9

S leskom striebra...

Metalické odtiene sú hitom tohtoročnej módnej sezóny. Preto by nemali chýbať ani vo svadobných doplnkoch. Skvelou voľbou môžu byť strieborné svadobné topánky zladené s kabelkou. A vy sa budete cítiť ako skutočná princezná...
kamienky_16
kamienky_23
kamienky_7
metalicka_1
metalicka_3

So štipkou extravagancie

Ak ste pri čítaní článku prišli až sem, vedzte, že nakoniec vás čaká to najlepšie :) Uvidíte kabelky, ktoré hrdo nosia označenie "extravagantné". Niektoré budúce nevesty možno po ich zhliadnutí pohoršene pokrútia hlavou, no tým, ktoré sa neboja vyčnievať z davu, sa isto rozžiaria oči. Hýria farbami, zaujímavými detailmi a nikoho naokolo nenechajú chladným. Presvedčte sa!


netradicna

netradicna1
netradicna2
netradicna3
netradicna4
netradicna5

Ktorý módny kúsok vám padol do oka? :)


Zdroj:
Drap Barcelona
Katarína Mikulcová  | 7.4.2017, 13:00