Svadobné šaty Maggie Sottero: Rozprávková svadobná romanca

Najnovšia kolekcia má názov Avery a predstavuje zasnenú, prírodnú estetiku a celý rad svadobných modelov s čarovným zdobením a nádychom vintage. Je inšpirovaná ľahkosťou rozprávkových víl, pričom každý model vyzdvihne kúzlo dnešnej romantickej nevesty. Poďte spolu s nami nazrieť do zákulisia tejto snovej a ženskej kolekcie.
titulka3

Maggie Sottero: Nie je nič krajšie, ako nevesta v jej svadobný deň...

Päť generácií rodina Sottero tvorila návrhy, ktoré zachytávali predstavy neviest a inšpirovali sa ich krásou. Toto umenie a zručnosť uzreli svetlo sveta v roku 1997, kedy bola na trh uvedená značka Maggie Sottero. Dizajnérka Lesley Margaret ("Maggie") Websterová jej dala názov po svojej prababičke. Hlavnou víziou značky je tvoriť romantické a éterické svadobné šaty s nádychom klasiky, a tak si uctiť päť generácií tých, ktorí prechovávali obrovskú vášeň k módnemu umeniu a inováciam vo svadobnom priemysle. 




Maggie Sottero: Kolekcia Avery 2017

Kolekcia vyžaruje eleganciou a rafinovanosťou strihov. Dotyk lákavej romantiky dýcha z každého modelu. Šaty sú najčastejšie utkané z čipky a tylovej sukne, ktoré spolu pôsobia veľmi žensky a pôvabne. Jemné ozdôbky v podobe trblietavých perál, kryštálových gombíkov, korálok a vyšívaných motívov dokonale zvýrazňujú krásu nositeľky. Sofistikované vzory a penivé vrstvy čipky dodávajú modelom dramatický vzhľad, takže z nevesty sa lusknutím prsta stáva kúzelná princezná.

Každý model je nádherný a každý niečím výnimočný. Nájdite si ten svoj!


avery

betsy


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Kolekcia svadobných šiat Dany Mizrachi 2017
Svadobné šaty Lorenzo Rossi: Pre nespútané nevesty
Svadobné šaty Michal Medina 2017: TOP 10 najkrajších modelov
Svadobné šaty Blumarine: Záruka ženskosti a štýlu
Dokonalé svadobné črievičky Jimmy Choo na rok 2017


bianca

biancamarie

dayton

deirdre

main

mckenzie

mckenziemarie

meryl

odette

perla

rylie

saffron

titulka1

Nádherné šaty pre nádhernú nevestu... A kolekciu isto nájdete aj vo vybraných slovenských svadobných salónoch. Stačí si len vybrať :)


Zdroj:
Maggie Sottero

Katarína Mikulcová | 7.4.2017, 10:00