Teaology - čajový rituál pre krásu

Ak si práve dávate svoje obľúbené espresso a čaj veľmi nemusíte, teraz si určite zaslúži šancu! Čaj je totiž vo svojich účinkoch naozaj zázračný. A tak, ako odpradávna podávanie čaju bolo doslova rituálom, ktorý mal oblažiť telo aj dušu, podobné to má byť s krémikmi či sérami od Teaology - z ich používania si každé ráno či večer môžete urobiť svoj tajný rituál - zameraný na krásu.
teaology_white_tea_miracle_anti_age_cream_titulka

Tajomstvo účinku

Aj vy sa pýtate, čo je dôvodom tak netradičného spojenia čaju a kozmetiky? Za všetkým sú vlastnosti čaju - po dlhé stáročia je považovaný za nevyčerpateľný zdroj blahodarných látok. Čajovník obsahuje viac ako 30% polyfenolov: to predstavuje najvyššiu koncentráciu polyfenolov v prírode a zároveň antioxidačný účinok 200-násobne prevyšujúci efekt vitamínu E. Polyfenoly bránia procesom starnutia vyvolaným voľnými radikálmi: molekulami, ktoré poškodzujú bunky a majú za následok formovanie väčšiny vrások.


0% vody 100% čajovej infúzie

TEAOLOGY vyvinulo spôsob, ako zachovať blahodarné účinky čaju tak, aby ostali neporušené - a to prostredníctvom unikátnej extrakčnej technológie, pomocou ktorej sa získavajú aktívne zložky z čaju. Ako základ totiž všetky prípravky obsahujú 100% čajovú infúziu namiesto vody.

Táto infúzia je koncentrátom antioxidačných polyfenolov a ozajstným elixírom krásy. Technológia Tea Infusion Skincare® je srdcom všetkých prípravkov Teaology: výnimočná čajová infúzia sa stáva základom ich zložení, vďaka čomu má pleť ihneď k dispozícii všetky polyfenoly a omladzujúce zložky.


teaology_kolaz

Farby

Všetky druhy čaju pochádzajú z jednej a tej istej rastliny: z čajovníka čínskeho (Camellia sinensis), ktorý je večne zeleným krom rastúcim v rovinatých oblastiach aj vysokých nadmorských výškach v horúcom a vlhkom podnebí. 

Prípravky Teaology obsahujú infúzie a extrakty štyroch rôznych druhov čaju zvolených a namiešaných podľa potrieb pleti: zeleného, bieleho, čierneho a modrého čaju (áno, modrého!).


teaology_caje


Zložky


Výrobky obsahujú hlavne katechíny (jedny z najúčinnejších prírodných antioxidantov, ktoré majú schopnosť podporiť činnosť ďalších antioxidačných komponentov v tele), super antioxidanty EGCG epigalokatechín galát (redukuje efekt voľných radikálov a bráni oxidácii buniek v pleti, je omnoho efektívnejší než vitamín E), vitamín C (pôsobí antioxidačne a ochranne), kokteil vitamínov A, B, E, F (majú ochranný efekt, dodáva energiu, posilňuje oboje – pleť aj vlasy), kofeín (stimuluje spaľovanie tukov, tvarovanie a zoštíhlenie), teobromín (stimuluje a zrýchľuje metabolizmus), taníny (pôsobia protizápalovo a antisepticky) a draslík, fluorín, zinok, horčík, mangán (majú intenzívne regeneračné účinky, obnovujú a chránia pleť). 

teaology_white_tea_miracle_drops_30ml
(Zázračné kvapky na tvár a krk s infúziou bieleho čaju a revitalizačným komplexom- elixír krásy
Tajomstvo mladistvej a žiarivej pleti. Hodvábne sérum, ktoré v priebehu pár sekúnd pleť vyhladí, spevní a hydratuje.)

 teaology_imperial_tea_miracle_face_mask_open
(Luxusná pleťová maska na báze infúzie bieleho čaju a kyseliny hyalurónovej pre okamžitý jas a intenzívnu hydratáciu.)
 teaology_black_tea_anticellulite_slimming_concentrate_200ml
(Proticelulitídny a zoštíhľujúci koncentrát na báze infúzie čierneho čaju a komplexu Slim-Tea s tvarujúcim a drenážnym účinkom. Toto ľahké chladivé sérum spája zoštíhľujúcu schopnosť kofeínu so stimulačným účinkom infúzie čierneho čaju pre redukciu tukových zásob a nepekných známok celulitídy.) 

teaology_white_tea_miracle_antiage_cream_open
(Zázračne omladzujúci krém na tvár a krk s infúziou bieleho čaju, peptidmi a kolagénovým komplexom - koriguje vrásky a podporuje spevnenie pleti.)


 

Vône 

Na vytvorenie vône, ktorá by vystihovala zázračné pôsobenie čaju boli prizvaní tí najlepší majstri parfuméri spoločnosti Firmenich. Krásnu a jemnú vôňu "Biely čaj" zhmotnil Frank Voelkl, voňavú identitu "Zeleného čaju" zase vytvoril Vincent Schaller - obaja sú pokladaní za najlepšie parumérske "nosy" na svete.
teaology_black_rose_tea_eau_de_toilette
(Telová toaletná voda s čiernym čajom a ružovou vodou . Harmónia sviežich, kvetinových a drevitých tónov inšpirovaná elegantným svetom čaju.) 




Dostupné exkluzívne vo vybraných FAnn parfumériách od mája 2017, alebo v predpredaji na fann.sk od 11. 4. 2017.

eva | 12.4.2017, 13:00