8 dôvodov na romantickú dovolenku v júni

Jún patrí medzi najobľúbenejšie mesiace na svadbu. Dobrou správou je, že je aj jedným z najlepších mesiacov v roku na prežitie medových týždňov. Počasie je vo všetkých romantických európskych destináciách v plnej kráse a s dlhými slnečnými dňami. Obdobie ako stvorené na romantiku. No jún skrýva v sebe aj mnoho ďalších triumfov. Isto neodoláte!
hydrotour

Zostavili sme pre vás niekoľko dôvodov, prečo sa o dovolenke v tomto období určite oplatí uvažovať. Samozrejme, dôvodov je viac a rovnako ani tie naše nemusia byť vaše TOP. Pokojne si zostavte vlastný rebríček dôvodov, prečo, keď budete hovoriť, že "Čo by si povedal na to, ak by sme išli na dovolenku, miláčik?




Dôvod č.1:

Svadobná cesta - pred svadbou :-)

Predsvadobná cesta je pre vás tabu? Zahoďte predsudky a nebojte sa oddýchnuť si od predsvadobného stresu práve na romantickej a slnečnými lúčmi prežiarenej dovolenke. S drinkom v ruke na pláži môžete s vašou polovičkou doriešiť posledné detaily, týkajúce sa svadby, zaspomínať si na nádherné spoločné začiatky vášho vzťahu, užiť si prítomnosť jeden druhého, zrelaxovať myseľ a nabrať pozitívnu energiu, ktorá vás povzbudí a svadobný deň si užijete plnými dúškami. Pekná predstava, nemyslíte? :)


41z100_famousclassofferstheultimateserviceinunparalleledlocations_72dpi


Dôvod č.2:

Snedá pokožka do svadobných šiat

Jar vám veľa slnečných lúčov nedopraje a vy chcete vyzerať na vašej letnej svadbe prirodzene opálená? Neexistuje lepší spôsob ako spojiť príjemné s užitočným, ako ísť na predsvadobnú cestu a na slnečnej pláži či počas romantických prechádzok získať krásne snedú pokožku... Samozrejme, všetko s mierou, no júnové lúče slnka ešte nie sú také intenzívne, takže vaše decentné opálenie bude jednou z vašich neprehliadnuteľných predností, keď sa oblečiete do svadobných šiat. 


cvboavistaclubhotelriutouaregadultsonly08


Dôvod č.3:

Počasie na cesty ako stvorené

Ani príliš horúco, ani chladno. Júnové slnko je príjemné a vy si vďaka tomu môžete užiť krásy prírody i atrakcie tej-ktorej krajiny bez toho, aby ste sa báli, že vás príšerne unavia horúčavy. Ideálny čas na romantické prechádzky po pláži, kde si ruka v ruke môžete vyznávať lásku... S cestovnou kanceláriou Hydrotour môžete spoznávať krásy Talianska, Grécka, Turecka či Cypru, kde vás ohromia nádherné antické pamiatky. A domov sa vrátite s množstvom nádherných zážitkov...


istock498944806


Dôvod č.4:

Zadané len pre dospelých

Dovolenková sezóna je v plnom prúde až počas letných prázdnin, takže je veľmi pravdepodobné, že si užijete pokoj a ticho, pretože rodiny s deťmi prichádzajú až počas júla či augusta. Vám teda nič nebude brániť oddýchnuť si a v tichu relaxovať a užívať si prítomnosť jeden druhého. Existujú totiž tzv. "Adults Only" - hotely iba pre dospelých, kde sa nemusíte obávať rušivého detského kriku a plaču. Žiadne preplnené bazény a reštaurácie, hotelový ruch alebo obsadené ležadlá na pláži... Aj to je výsadou medových týždňov v júni.


amwajrotana_high_7530

Dôvod č.5:

Zn: z cesty sa vrátim krajšia!

Čo poviete na to, keby vám pred svadbou niekto spraví dokonalú masáž, manikúru, pedikúru, hotový relaxačno-skrášľovací servis a vy sa iba necháte hýčkať a unášať pocitom uvoľnenia? Nie je to nič nepredstaviteľné a pred svadbou by sa každému hodil malý wellness so všetkým, čo k tomu patrí. Ak sa doma horúčkovito chystá vaša svadba, o to väčší dôvod pre vás obidvoch "stratiť sa" do neznáma a tesne pred svadbou sa vrátiť o poznanie krajšia a oddýchnutejšia!


12elixirthalassospa,anoasisofrelaxation


Dôvod č.6:

Ušetríme

Aj keď je pravda, že dobrá dovolenka predsa len nie je zadarmo, jej šikovným načasovaním sa dá veľmi veľa ušetriť! Cestovná kancelária Hydrotour pre zamilované páry ponúka skvelé júnové zľavy v kúzelných dovolenkových destináciách. Nebojte sa navštíviť krajiny Stredozemia či stále populárne Bulharsko. Ak vás skôr láka exotika a relax pod kokosovými palmami, zamierte si to na Kapverdské ostrovy s nádhernými plážami. Unikátne pieskové pláže nájdete aj v temperamentom oplývajúcom Španielsku, kde si nezabudnite pochutnať na miestnych špecialitách. Možností je nespočetne veľa, stačí si len vybrať :)



istock486877270

Dôvod č.7:

Drahý, máme výročie!

Vaša svadba, akoby bola len včera, no vy budete čochvíľa oslavovať spoločne prežité roky? Zabudnite na tradičnú oslavu, zbaľte kufre, nezabudnite aj vaše milované ratolesti a všetci spoločne sa vydajte na oslavu  vo veľkom štýle! Deň môže patriť celej rodine a večery... tie si rezervujte len pre vás dvoch! 



Želáme vám šťastnú cestu a pridávame ešte:


Dôvod č.8:

Počkať! Na skvelú dovolenku predsa žiadny nepotrebujem!



PR Hydrotour/ Katarína Mikulcová | 20.4.2017, 15:00