Chybičky pleti? Zbavte sa ich s čistiacou sadou Clear Proof!

Starostlivosť o pleť so sklonom k akné prináša skutočné výsledky! Svieža novinka od Mary Kay pomáha odstrániť vyrážky a predchádzať ich tvorbe. Jej zloženie preniká do pórov a odstraňuje z nich zachytenú mastnotu a nečistoty a zanecháva pleť na prvý pohľad čistejšiu a zdravšiu. Každá nevesta chce mať predsa v deň svadby pleť hladkú a krásnu. Mary Kay má riešenie, ktoré dá v piatich krokoch všetkým nedokonalostiam a chybičkám krásy zbohom!
clear_proof_titulka

Tajomstvo úspechu

...sa bezpochyby skrýva v zložení. Prírodné výťažky z rastlín - vŕbovky malokvetej, morského vresu a koreňa lopúcha pozitívne účinkujú pri redukcii začervenania spojeného so zapálenými miestami. Čistiaci gél, sérum na čistenie pórov a lokálny krém obsahujú kyselinu salicylovú, ktorá zabraňuje hromadeniu odumretých kožných buniek v póroch. Vaša pleť bude čistá a hladká a vy si môžete nerušene, s úsmevom na perách užívať svoj veľký deň. Stačí len postupovať podľa piatich krokov s piatimi výrobkami zo sady Clear Proof a výsledok na seba nenechá dlho čakať. Neváhajte a prečistite si cestu ku krajšej pleti...


Krok 1: Čistiaci gél na pleť so sklonom k akné


Tento čistiaci gél obsahuje ako kľúčovú zložku kyselinu salicylovú, ktorá významne pomáha v boji proti akné. Zabraňuje odumretým kožným bunkám, aby sa usadzovali v póroch, čím zabraňuje tvorbe pupencov. Tento ľahký čistiaci gél sa rýchlo premení na jemnú penu, ktorá pomáha odstrániť prebytočnú mastnotu z pokožky. Zloženie obohatené o rastlinné výťažky zanecháva pokožku čistú, sviežu a pripravenú na ďalšie kroky starostlivosti o pleť.



deepmaskcharcoal


Krok 2: Hĺbkovo čistiaca maska s aktívnym uhlím


Je vhodné ju používať dvakrát alebo trikrát týždenne 10 až 20 minút. Naneste ju na celú tvár alebo iba na oblasť T-zóny. Obsahuje aktívne uhlie a minerálne íly, vďaka ktorým absorbuje nečistoty zanášajúce póry a prebytočnú mastnotu. Už žiaden nežiaduci lesk pleti. Navyše vaše zmysly prebudí svieža vôňa rozmarínu a mäty priepornej, ktorá navyše spôsobí aj mierne chladivý pocit pri nanášaní masky na tvár. A výsledok? Nádherná pleť s viditeľne menšími pórmi, ktorá vyzerá čistejšia a zdravšia.



porepurifingserum


Krok 3: Sérum na čistenie pórov na pleť so sklonom k akné


Toto hodvábne sérum obsahuje upokojujúce rastlinné výťažky a kyselinu salicylovú, ktorá pomáha vysušiť a odstrániť vyrážky a predchádzať ich tvorbe. Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Pri použití s ďalšími prípravkami Clear Proof pomáha minimalizovať výskyt viditeľných pórov a pomáha znižovať lesk pleti.


acnetreatmentgel


Krok 4: Lokálny krém na pleť so sklonom k akné


Je obohatený o rastlinné výťažky a obsahuje kyselinu salicylovú, ktorá pomáha odstraňovať vyrážky. Tento vysokoúčinný krém sa rýchlo a bezo zvyškov vstrebáva.



oilfreemoisturizer


Krok 5: Clear Proof® Nemastný hydratačný krém na pleť so sklonom k akné


Posledným krokom Clear Proof® Starostlivosti o pleť je Clear Proof Nemastný hydratačný krém na pleť so sklonom k akné, pretože aj mastná pleť môže trpieť nedostatkom hydratácie, čo môže byť príčinou zvýšenej tvorby mazu. Ľahké a rýchlo sa vstrebávajúce zloženie upokojuje pokožku a zároveň ju zvlhčuje, čo vedie k jej vyváženej hydratácii. Budete mať pocit zdravšej, vyživenej a hladkej pokožky.




5 krokov, 5 produktov a jeden skvelý výsledok, ktorý môžete pocítiť na vlastnej koži! 



Foto:
Mary Kay
Katarína Mikulcová | 25.5.2017, 13:00