Najkrajšie svadobné šaty z Barcelona Bridal Week 2017

Možno ste zachytili, že 25. - 28. apríl patril tradičnému barcelonskému týždňu módy. Hodnotilo sa umenie a kreativita návrhárov svadobnej módy. Objavili sa tu najpôsobivejšie návrhy pre sezónu 2018. My vám ponúkame to najlepšie, čo týždeň módy priniesol od plášteniek na štýl "superhrdinky", strapcov, volánov, čipky a všetkého, čo bude trendy!
ha3a5275
Pre každého, kto plánuje svadbu alebo pracuje vo svadobnom priemysle, je táto udalosť veľmi dôležitá. V podstate by sa dalo povedať, že v posledných rokoch sa Barcelona stala aboslútnym centrom svadobnej módy. 

Do Španielska na tento veľtrh, určený hlavne pre odborníkov a skutočných znalcov svadobnej módy, každoročne cestuje veľa majiteľov svadobných salónov.   
"Barcelona je pre mňa osobne vyvrcholením celej sezóny, vždy sa tam stretnem s predajcami z celého sveta, je to udalosť, počas ktorej sa cítim naozaj krásne," povedala nám tesne po svojom návrate na Slovensko majiteľka svadobného salónu WEM Mária Miklánková a s nadšením nám opísala atmosféru celého eventu. Keď sa pýtame na prehliadku, ktorá ju najviac zaujala, bez váhania hovorí: "Fashion show Pronovias. Modelky boli neskutočné, takmer sa po móle vznášali... a tie šaty..." Mária Miklánková hovorí, že nová kolekcia na ňu urobila obrovský dojem, bola krásne vypracovaná a všetky šaty doslova žiarili vďaka množstvu retiazok, korálok a výšiviek. Atmosféra celého veľtrhu ju podľa jej slov natoľko pohltila, že priamo na mieste dohodla spoluprácu s ďalšou známou značkou - talianskym domom Nicole Spose, známeho producenta svadobných šiat. 
 
Aj keď ste v Barcelone neboli osobne, my vám nižšie prinášame inšpirácie - to najlepšie z módnych  prehliadok tohto podujatia, ktoré sa počas štyroch dní konali a boli plné tých najkrajších svadobných šiat a doplnkov. 

Ak ste ešte nezaznamenali, čo bude vo svadobnej móde "in" v roku 2018, budete ohromení romantickými, trendovými, avantgardnými, no všeobecnosti úchvatnými výtvormi, ktoré si zapamätá každý svadobný deň!



Anna Torres

anatorres_054

anatorres_055

Angel Sanchez

angelsanchez_014

angelsanchez_018

angelsanchez_023

Cabotine

cabotine_011

cabotine_018

cabotine_040

Carla Ruiz

carlaruiz_003

carlaruiz_005

Isabel Zapardiez

isabelzapardiez_43

isabelzapardiez_51


Jesus Peiro

jesuspeiro_01

jesuspeiro_31

Pronovias

pronovias_27

pronovias_39

pronovias_51


Raimon Bundó

raimonbundo_001

raimonbundo_012

Rosa Clará

rosaclara_008

rosaclara_011

rosaclara_028

rosaclara_045

Studio St. Patrick

studiostpatrick_10

studiostpatrick_60

studiostpatrick_64

Barcelonský týždeň módy predstavil ešte mnoho nádherných modelov. Určite stojí za prezretie oficiálna stránka podujatia! :)




Foto:
Barcelona Bridal Week
Katarína Mikulcová/Eva Grznáriková  | 5.5.2017, 14:00