Ako majú vyzerať dobroty na letnom svadobnom stole? Takto!

A máme to tu! Vrchol leta, horúčavy - taký typický august v plnej paráde. Letné svadby sú už taktiež v plnom prúde, takže milé nevesty, ak ešte riešite posledné detaily týkajúce sa letného občerstvenia, klikli ste správne. Svieže drinky a limonády, sladká zmrzlina a iné malé pochutiny, to všetko nájdete práve tu. Toto na vašej letnej svadbe nesmie chýbať!
tit1
Oficiálna časť svadby je za vami. Ste svoji a všetci zdieľajú radosť spolu s vami. Čo ďalej? Vaši svadobní hostia sú už isto hladní a smädní, pretože horúce letné počasie si pýta svoju daň. Ale vás to nevykoľají, pretože ste na vašich hostí mysleli, a pripravili ste im lákavé kokteilové stoly plné drinkov a pochúťok od výmyslu sveta. Verte mi, v priebehu svadobnej hostiny sa stanú tým najpopulárnejším a najnavštevovanejším miestom malých i veľkých :) 


Pitný režim treba dodržiavať! Na svadbe obzvlášť...

...a na tej letnej to platí dvojnásobne. Deti i dospelých lákajú v letných mesiacoch ovocné limonády, ktoré môžete podávať vo fľašiach alebo si ich môžu sami načapovať z veľkých sklenených fliaš či súdkov. Pánov isto poteší čapované pivo, dámy zasa dobre vychladené šampanské. Veď bublinky sú cez leto našimi najlepšími kamarátmi. Pre tých kreatívnejších máme tip na vlastnoručne vyrobený ľad s kúskami ovocia alebo sviežimi letnými bylinkami, ktorý môžete vytvoriť v tvare srdiečka. Nemenej populárne sú v letných mesiacoch aj miešané alkoholické či nealkoholické drinky. Takže, ak poznáte šikovného barmana, neváhajte ho zavolať, aby vám počas svadobnej hostiny nemiešal chladivé osvieženie.

Na svadbe však majú všetky tieto osviežujúce dobroty jednu dôležitú spoločnú vlastnosť: mali by byť krásne naaranžované a efektne pripravené tak, aby boli v súlade s charakterom a témou svadby.
Pre leto sú typické veselé, živé a výrazné farby, candy bary sú šťastnou voľbou pri záhradných svadbách. Takto pripravenéme občertveniu neodolá žiaden svadobný hosť!

30

1

12

13

16

21

5

6

7

8

9


...a nesmie chýbať niečo malé pod zub

Samozrejme, aj sladké aj slané. Nech si všetci prídu na svoje. V horúcom letnom počasí však treba dať obzvlášť pozor, aby boli všetky pochutiny čerstvé. Skvelou voľbou sú pyramídy z makrónok alebo drobné sladké pečivo, ktoré vám doplní hladinu cukru a vy budete mať stále veľa energie, aby ste vydržali až do rána :) Všetky deti bezpochyby poteší stánok s cukrovou vatou, zmrzlina či candy bar plnýýý cukríkov, lízanok a želé. Nemožno zabudnúť ani na ovocie, ktoré možno servírovať v dezertných pohárikoch, ako súčasť dekoračnej palmy alebo ako jednohubky. Čo sa týka slaných pochutín, môžete prítomných pohostiť mini hamburgermi, ktoré sa skvele hodia k pivu, alebo mini hotdogmi či inými grilovanými dobrôtkami. 


26

24

2

25

20

22

23

10

11

14

15

17

18

19

27

28

29

4


S týmito pochúťkami vyčaríte spokojný úsmev každému z hostí! :)


Foto:
pinterest.com
pixabay.com
Katarína Mikulcová  | 1.8.2017, 15:00