Svadobné šaty Matilde Cano s nádychom bohémskeho Španielska

Výnimočná španielska módna návrhárka Matilde Cano budovala svoj módny dom od nuly, no s obrovským nadšením a vášňou k móde a krajčírskemu umeniu. V súčasnosti idú v jej šľapajách a snažia sa zveľaďovať umelecké dedičstvo svojej matky jej dve dcéry - Olga a Marisa. Obe idú vždy ruka v ruke s novými trendmi, majú zmysel pre jednoduchosť a eleganciu, ktoré sú dominantnou každej svadobnej kolekcie. Pozrite si galériu a nechajte sa uniesť šarmom Španielska!
titulka3

9


Matilde Cano: Kolekcia 2017

V roku 2015 sme písali o kolekcii spoločenských šiat Matilda Cano, ktorá sa niesla v bohémskom duchu a hlásala slobodu hnutia hippie. Padavé strihy šiat, klobúky a výrazné kvetinové aplikácie boli dominantnou vtedajšej kolekcie a v nemalej miere okrášľujú aj súčasnú zbierku svadobných šiat. Namiesto klobúkov (až na jeden jediný, ktorý vidíte aj na titulke) sa ozdobou hlavy stávajú čelenky zdobené kamienkami v tvare drobných kvietkov a lístkov. Jemné čipkové detaily, gázové tkaniny, brošne a výstrihy interpretujú sladký romantizmus, ktorý poteší ženy všetkých štýlov. Zaujímavé sú tzv. kopulové strihy šiat, ktoré zvýrazňujú boky nevesty a vytvárajú tak extrémne ženskú siluetu.

Jednoducho v tejto kolekcii je prítomný ten najromantickejší duch španielskej svadobnej módy súčasnosti. Nenechajte si ujsť pohľad na tieto skvosty! 


1

2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Nurit Hen 2018: Luxusný dekolt a zvodná silueta
Svadobné šaty Galia Lahav 2018: Viktoriánska éra ožila!
Svadobné šaty Angel Sanchez 2017: Ľadové blues pre romantičky
Svadobné šaty Monique Lhuillier 2018: Mestská diva ožíva...
Jablko či hruška? Ukážeme vám svadobné šaty na rôzne typy postáv!


3

4

5

6

7

8

10

11

12

13

14

15

16

Foto:
Matilde Cano
Katarína Mikulcová  | 18.9.2017, 13:45