Svadobné šaty Eddy K z módnej metropoly sveta - Milána!

Nová exkluzívna kolekcia Sky by Eddy K zahŕňa dizajn haute couture, vďaka ktorému vyzerá každá nevesta okúzľujúco v najdôležitejší deň jej života. Taliansko je cítiť z každého modelu, nehovoriac o tom, aké nádherné prostredie tvorí kulisu kampane tejto kolekcie. Jednoducho skvostné. Per favore, dámy, pokochajte sa aj vy tou nádherou!
titulka

Eddy K: Z každej dievčiny vytváram očarujúcu nevestu...

Šaty Eddy K sú vyrobené z najkvalitnejších tkanín, prepracované do najmenšieho detailu. Od sofistikovaných haute couture svadobných šiat až po elegantné skvosty. Pozornosť Eddyho K sa upiera na rôzne druhy strihov a dĺžok, ktoré polichotia všetkým typom postavy. Jeho tvorba je v Taliansku považovaná za umenie a nevesty by za jeho šaty dali čokoľvek! Niet sa čomu čudovať, veď z troch kolekcií na rok 2018 ani jednej nechýba originalita a taliansky glamour.




Kolekcia Sky by Eddy K 2018

Kolekcia prináša bohato vyšívané svadobné šaty z tých najjemnejších tkanín, ozdobené korálikmi a kryštálikmi. Každé zo šiat zvýrazňujú ženskú siluetu vlastným spôsobom. Či už sú to priliehavé a padavé šaty, alebo opulentné sukne - v každom modeli sa budete cítiť výnimočná. Z romantického dievčatka sa na okamih stane princezná z rozprávky alebo sofistikovaná diva. Nadčasový taliansky dizajn napĺňa všetky sny neviest. Absolútne príznačný názov kolekcie "Sky", čiže "nebo, obloha" sa odráža v dizajne šiat - zdobia ich nadýchané vlečky a sukne ľahké ako obláčik

Verte či nie, túto kolekciu si zamilujete rovnako ako my!


1

2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Iryna Kotapska: Svadobné šaty z kolekcie Sans Souci
Šťastný svadobný deň podľa Alessandry Rinaudo
Atelier Emé 2018: Svadobné šaty aj pre bacuľky
Atelier Pronovias 2018 opäť žiari!
Svadobné šaty podľa typu nevesty


3

4

5

6

7

8

9

10

11

13

Foto:
Eddy K/Kolekcia Sky 2018
Katarína Mikulcová | 6.9.2017, 10:00