La Sposa 2018: Svadobné šaty hodné skutočnej kráľovnej!

Toto je bezpochyby jedna z najkrajších svadobných kolekcií nastávajúcej sezóny! Je spojením luxusu, elegancie, kvality a nezameniteľného španielskeho štýlu. Kombinácia rozmanitých strihov a materiálov tvorí absolútne dokonalý celok. Prinášame vám rozsiahlu galériu ako výber z toho najlepšieho, čo La Sposa na rok 2018 ponúka. Je sa na čo pozerať!
titulka
Na Barcelonskom týždni módy hviezdil aj módny dom St. Patrick s jeho populárnou značkou La Sposa. Každý model si od okolitého davu vyslúžil jednomyseľné a nadšené "oooch" a "waaau". Nie je to isto prekvapením, keďže z tejto kolekcie sme aj my absolútne nadšení. Jemný dotyk romantiky s eleganciou a ženskosťou - to sú svadobné šaty La Sposa určené pre nevestu, ktorá drží krok s módou.




La Sposa: Kolekcia 2018

Romantika a sladkosť tejto kolekcie je zosobnená v nádherných svadobných šatách, ktoré slová ani nevedia poriadne obsiahnuť. Dominantnou väčšiny modelov sú jemné kvetinové aplikácie, ktoré tvoria efekt druhej kože nevesty. Čo sa týka strihov, veľmi zmyselné a ženské sú šaty v štýle morskej panny. Veľmi sexi pôsobia šaty, ktoré obopínajú postavu nevesty. Ak chcete byť hrdinkou svojho rozprávkového dňa so všetkým, čo k tomu patrí, sú tu pre vás šaty s tylovou balónovou sukňou, ktorá je neraz hravo nariasená a nadýchaná ako pena. Materiálovo dominuje čipka, tyl, krep, satén a organza. Vďaka týmto kvalitným materiálom vznikli oslňujúce šaty, ktoré šikovné ruky krajčírov a krajčírok prepracovali do najmenších detailov.

Kolekcia La Sposa 2018 je jednoznačným dôkazom toho, že princezné a kráľovné nie sú len v rozprávkach. Môže sa nimi stať každá z vás!  



palma_d


Španielsko je skutočnou metropolou svadobnej módy. Svedčia o tom aj tieto aktuálne kolekcie:

Exkluzívne! 25 najkrajších modelov z kolekcie Pronovias na rok 2018
Atelier Pronovias 2018 opäť žiari!
Svadobné šaty Rosa Clará 2018: Sexi elegantné...
Svadobné šaty Angel Sanchez 2017: Ľadové blues pre romantičky



paciana_b

padua_b

pakistan_d

palacio_d

paladium_b

palamos_b

palas_b

palencia_b

palesa_b

palmera_d

palmiras_d

palpito_b

paris_b

parma_b

parvati_d

pascale_b

patri_b

patricia_b

paulet_d

paz_b

penelope_b

puerto_d

peru_b

petra_d

pia_b

plasencia_b

polinesia_b

pomal_b

pompea_d

primrose_d

profeta_d

prospera_b

puente_b

perseus_d

Po zhliadnutí tejto galérie sme stratili reč... A čo vy?


Foto:
La Sposa
Katarína Mikulcová  | 21.9.2017, 12:00