Anjelské svadobné šaty predstavuje módny dom Watters

Prívlastok „anjelské“ sme im nedali len tak. Celá kolekcia totiž nesie názov „Seraphim“, podľa anjela s najvyšším stupňom hodnosti. Je inšpirovaná samotnými nebesiami, anjelmi a nebeskými prvkami. „Chceli sme vytvoriť inovatívne a virtuózne návrhy. Spojiť luxus s výnimočným dizajnom,“ hovorí Xay Vongphachanh, kreatívny riaditeľ spoločnosti Watters. A aby všetko pôsobilo hodnoverne, modelkám z kampane nechýbajú ani anjelské krídla. Veľkolepé!
titulka

10


Watters 2017: Zimná kolekcia "Seraphim"

Možno sa pamätáte na jarnú kolekciu svadobných šiat z dielne dizajnérov Watters, z ktorej sme vám predstavili 10 najkrajších modelov nafotených vo výtvarnom ateliéri. Bola skutočne jedinečná a nežným spôsobom zvýrazňovala prirodzenú krásu nevesty. Zimná kolekcia taktiež prekvapuje svadobnými šatami s najvyššou úrovňou remeselného spracovania. Dominantnou sa stávajú špeciálne materiály, ako sú francúzska čipka a pštrosie perie, a originálna indická koráliková technika. Krepové šaty akoby objímali telo nevesty a tie štedro zdobené zasa pôsobia očarujúco sexi. Opulentné obruby, kovové vyšívanie a skryté detaily robia krásnu bodku za nebeským vzhľadom nevesty.


Všetky prednosti tejto kolekcie svoju nositeľku zjemňujú a zvýrazňujú jej krehkosť a krásu. Utkané pre skutočného anjela...


11


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Justin Alexander predstavuje 10 1 najkrajších šiat sezóny 2017!
Cristina Tamborero 2017: Elegancia a nevinnosť na španielsky spôsob
Atelier Emé 2018: Svadobné šaty aj pre bacuľky
Svadobné šaty Monique Lhuillier 2018: Mestská diva ožíva...
Svadobné šaty Galia Lahav 2018: Viktoriánska éra ožila!


1

12

2

13

3

7

4

9

5

6

8

Foto:
watters.com
Katarína Mikulcová  | 11.9.2017, 09:30