Svadobné šaty Sottero & Midgley: Inšpirované starým hollywoodskym šarmom

Zimná kolekcia nesie názov „Grayson“ a charakterizujú ju výrazné siluety a dekadentné detaily ako vystrihnuté zo starých hollywoodskych filmov. Šaty sú inšpirované tzv. boudoir štýlom, preto si určite získajú priazeň sebavedomých neviest, ktoré majú rady nádych starých čias v modernom sexi štýle. Pozrite si galériu a nájdite si svoje favoritky!
titulka2

Aj aktuálna svadobná kolekcia Maggie Sottero s názvom "Avery", o ktorej sme nedávno písali, sa nesie v romantickom duchu. Jej obrovskými prednosťami sú rafinované strihy a neskrývaná elegancia. Presne to je výsadou kolekcie, ktorú vám dnes predstavíme a pochádza z rovnakej návrhárskej dielne. Na rozdiel od letnej "Avery" kolekcie, je však z kolekcie "Grayson" cítiť nostalgiu a čochvíľa prichádzajúcu zimnú idylu.



Sottero & Midgley 2017: Zimná kolekcia "Grayson"

Ak hľadáte svadobné šaty vašich snov a máte rady ozdobný a elegantný štýl s nádychom ženskej sofistikovanosti a rafinovanosti, myslím, že touto kolekciou vám ulahodíme. Šaty sú oslavou starého hollywoodskeho glamour štýlu. Nevesta sa môže popýšiť atraktívnymi detailmi, luxusnými látkami a špičkovým dizajnom. Môže si vybrať krepové, tylové či lesklé saténové šaty s iluzívnymi vzormi z čipky na krku, páse, ramenách alebo chrbte. Žiarivé kryštály Swarovski taktiež podčiarkujú eleganciu celej kolekcie. Prekvapiť vás môžu aj dramatické výstrihy, no v prvom rade vás celkom opantajú strihy šiat, ktoré sa snažia nadčasovým spôsobom kopírovať svadobnú módu minulého storočia.

Našou srdcovkou je model Gavin, ktorý ste si mohli v celej kráse obzrieť na videu. Nájdete aj vy tú vašu?


gavin

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Michal Medina 2017: TOP 10 najkrajších modelov
Svadobné šaty Julie Vino: Neapolská kráska v bielom
Svadobné šaty Nurit Hen: V jednom okamihu tradičné i experimentálne...
Ester Haute Couture: Svadobné šaty utkané z čírej elegancie
Svadobné šaty Hayley Paige: Návrat do viktoriánskej éry


allen

arleigh

bennett

cohen

cooper

eldridge

grayson

jillianna

liam

noah

tasha

raquelle

Foto:
Sottero & Midgley
Katarína Mikulcová | 29.9.2017, 10:00