Náčrty svadobných šiat roka 2018 od svetových módnych návrhárov. Krása ceruzkou!

Máte dátum svadby v roku 2018? Niekoľko prekrásnych svadobných kolekcií budúcej sezóny sme vám už predstavili a teraz vám ukážeme skice svadobných šiat, ktoré navrhli zvučné mená, ako je Hayley Paige, Lazaro či Anne Barge na sezónu 2018. Rozhodne sa je na čo tešiť! A my vám hneď v úvode prezradíme nášho favorita - úchvatný náčrt svadobných šiat od Ines di Santo s aktuálnym hitom sezóny - zvonovými rukávmi. Nájdite si aj vy svoj vysnívaný model!
upr
14 originálnych a nápaditých náčrtov svadobných šiat už nedočkavo čaká na to, ako si ich s obdivom obzriete. Za každým z nich sa skrýva idea, inšpirácia alebo príbeh ich tvorcu, ktorý dotvára ich auru. Chcete vidieť šaty inšpirované fascinujúcim vesmírom, prírodným svetom alebo záhradou utkanou z fantázie? Tieto neobvyklé vízie významných svetových dizajnérov transformované do jednotlivých modelov si určite získajú vaše sympatie :)

1. Caroline Castigliano

Kolekcia, ktorej súčasťou je aj tento návrh svadobných šiat, má názov "Oslava romantiky" a predstavuje nadčasový dizajn s ultraženskými textúrami a luxusnými akcentmi. "Chcela som vytvoriť ľahké a vzdušné svadobné šaty, zmyselné a hravé, ale aj sugestívne. Ostala som verná klasickým líniám, ktoré ma vždy inšpirujú a udržiavajú vo vzrušení. Som totiž toho názoru, že aj z klasiky sa dá vyťažiť nadčasovosť a dosiahnuť tak originálny výsledok," ozrejmuje Caroline.

Caroline Castigliano: Jubilejná kolekcia

caroline-castigliano

2. Ines di Santo

Dizajnérka svoj model a kolekciu, ktorej je súčasťou, opisuje takto: "Inšpirovala som sa mestom New York a ženami, ktoré z neho robia živé a krásne miesto, ktorým bezpochyby je. Perly, tkaniny a strihy sa spojili, aby vytvorili romantické šaty, ktoré sú rovnako rozmanité ako mesto a ženy, ktoré ich inšpirovali."

Svadobné šaty Ines Di Santo: Ako rozkvitnutá jarná lúka!

ines-di-santo

3. Lazaro

Svadobné šaty značky Lazaro nás sprevádzajú do zázračného hviezdneho sveta lesklého saténu, čistých línií a nekonečných vrstiev kvalitných textílií. Kvetinové sieťky sú vrstvené s jemnou chantillskou čipkou. "Šaty sú inšpirované očarujúcimi večermi s pohľadom na romantický mesiac," poznamenáva Lazaro.

LAZARO: Svadobná kolekcia JAR 2016

lazaro


4. Lela Rose

"Všímali sme si obľúbené a slávne nevesty všetkých čias a prestavali ich na dnešok. A tak sme vytvorili moderné šaty s ramienkami padnutými pod plecia a veľkou mašľou," vysvetľuje svoje zámery dizajnérka Lela Rose. A my sme svedkami módneho znovuzrodenia...


lela-rose


5. Lihi Hod

Inšpirované jednoduchosťou, dokonalou sofistikovanosťou a eleganciou. Lihi Hod predstavuje novú kolekciu "Belší odtieň svetla". Ženskosť sa v nej prejavuje v tej najčistejšej podobe. Minimálny, ba až monochromatický biely dizajn je nadčasový. Tieto svadobné šaty sú oslňujúce v ich prvotnej kráse - sú ako surový diamant v hlbinách zeme.

Elegantné svadobné šaty Lihi Hod: Film Noir in White Kolekcia 2015


lihi-hod


6. Galia Lahav

"Moja nevesta kráča s módou a vyžaduje si kvalitu. Charakter mojich šiat dokonale splynie s charakterom nevesty," tvrdí Galia. Tieto šaty isto oslovia mnoho nadšených sŕdc budúcich neviest, pretože sú trendy, svieže a hravé - nadýchané ako šľahačka :)

Svadobné šaty Galia Lahav 2018: Viktoriánska éra ožila!


galia-lahav

7. Hayley Paige

Kolekcia Hayley Paige na rok 2018 je stelesnením vesmírnej fantázie. Je určená pre nevestu, ktorá túži po šatách s pridanou hodnotou. Ako vraví Hayley: "Je inšpirovaná jazdou naprieč vesmírom pri počúvaní Bohemian Rhapsody." Jednoducho nadpozemská, tak trošku uletená, vymykajúca sa tomu, na čo sme vo svadobnej móde zvyknutí. Jedným slovom - nekonvenčná.

Svadobné šaty Hayley Paige: Návrat do viktoriánskej éry
Svadobné šaty, ktoré nadchnú (nielen) baletky!
hayley-paige

8. Reem Acra

Dokonalá silueta a zdobenie sa miešajú s modernosťou, pretože ambíciou dizajnérky bolo vytvoriť niečo prekrásne, jedinečné a založené na láske. Niečo, čo bude lásku stelesňovať v každom detaile. Sama tvrdí, že vytvorila: "Niečo jemné, niečo kvetinové, niečo vyberané."

Reem Acra: Svadobná kolekcia inšpirovaná filmom


reem-acra


9. Rita Vinieris

Silueta morskej panny a nápadné volány zdobia pravý bok nevesty a siahajú až po zem. Nám tento model evokuje mohutné vodopády, ktoré objímajú telo nevesty a strmhlav sa spúšťajú až na zem. Ako vraví dizajnérka: "Tvoje telo je tvoj chrám." Takže nezabudnite, že tie správne a skvele padnúce svadobné šaty urobia za vašou prirodzenou krásou tú najkrajšiu bodku.


rita-vinieris


10. Tara Keely

Svadobné šaty Tara Keely dávajú nový zmysel ženskosti a romantike. Sú jemne lesklé a kombinujú vzdušnú a éterickú kvalitu rôznych materiálov - chantillskej čipky a nadýchaného tylu spolu so zdobením z kvetín a korálikov. Nehovoriac o dramatickom výstrihu, ktorý si dovolia iba tie odvážnejšie...


tara-keely


11. Yumi Katsura

"Keď nosíme kvety a rastlinky na šatách, ležia na našej koži, dotýkajú sa nášho tela. Presne toto je môj spôsob, ako sa spojiť s prírodným svetom a pripomenúť si, že je mocný a vznešený," komentuje svoj návrh a aj celú kolekciu svadobných šiat dizajnér Yumi. Krásu a inšpiráciu nachádza v prírode, a tak vďaka hodvábnym tkaninám a korálikovým ozdobám s motívom flóry a fauny prináša do svadobnej módy bohatý a elegantný štýl.


yumi


12. Anne Barge

Tieto šaty sú únikom do fantazijnej záhrady tých najtajnejších snov každej nevesty - ženský strih, obrovská stuha, volány a snové vrstvenie kvetinovej čipky v jemnej ružovej farbe. Nevesta Anne Barge má jednoduchý a elegantný mejkap, hladké vlasy vyčesané do jednoduchého vrkoča. Tmavšie pery sú retro návratom do 90. rokov. Krása a dizajn hodný dnešnej nevesty.

Svadobné šaty Anne Barge: Svieže ako jarná ranná rosa...

anne-barge

13. Olvi´s

Romantické šaty značky Olvi´s zdobí kratšia katedrálová vlečka, dlhé rukávy, kryštály, koráliky a saténové kvetinové aplikácie. Zdobenie chrbta dodáva šatám skutočný rozprávkový vzhľad. V týchto šatách sa bezpochyby budete cítiť ako nevesta z rozprávky.

olvis

14. David´s bridal

David´s bridal v spolupráci so značkou Galina vytvoril modely, ktorých východiskovým bodom boli rozličné druhy čipky. Takže hoci je kolekcia súdržná, každé šaty sú jedinečné a indviduálne. Tento konkrétny model je zdobený chantillskou čipkou so zaujímavým iluzívnym vzorom, pričom pás je ozdobený jemným opaskom s kvetinovou aplikáciou. Dizajnéri chceli pre svoje nevesty niečo eklektické, hravé a svieže.


davidsbridal

Najnovšie kolekcie svadobných šiat na rok 2018 nájdete tu:

Svadobné šaty 2018


Foto:
archív značiek
Katarína Mikulcová  | 18.10.2017, 13:30