Svadobné šaty Pnina Tornai a jej korzety... WAU!

Ďalšia kolekcia zo zámoria, konkrétne z Ameriky, so sebou prináša ďalšiu sviežu vlnu mestského štýlu. Nevesta sa situuje do roly kráľovnej newyorských ulíc a z jej postoja vyžaruje sebavedomie a istota. V zátiší mrakodrapov a rušných bulvárov si kráča za svojím snom - láskou. Oblečená do šiat, ktorých dominantu tvorí podmanivý korzet vyšperkovaný do posledného detailu.
titulka

Pnina Tornai: Jej láska k móde sa rozrástla do túžby tvoriť

Pnina Tornai je svadobná značka, ktorá v USA zahviezdila vo veľmi úspešnej šou "Say Yes To The Dress" (Povedz áno šatám. pozn. red.). Pninina vášeň pre dizajn bola inšpirovaná jej marockou matkou a egyptským otcom, s ktorými sa často zúčastňovala na kultúrnych obradoch už v mladom veku. Jej láska ku kráse a zložitým detailom sa rozrástla do túžby vytvárať niečo krásne. Pred viac ako 10 rokmi si uvedomila, že bez ohľadu na to, na akej časti zemegule nevesta žije alebo v akom ročnom období má svadbu, má vždy to isté želanie - byť najkrajšou v deň, keď dá zo srdca záväzok lásky svojmu milovanému.




Pnina Tornai: Kolekcia "Dimensions" 2017

Slávnostná svadobná kolekcia na rok 2017 je inšpirovaná nekonečným množstvom možností a rozhodnutí, ktoré musíme urobiť v každodennom živote. Preto názov "Dimensions", čiže voľby. Kolekcia poukazuje na predstavu dizajnérky, že neexistuje žiaden limit pre krásu a že existujú nevesty, ktorým pristane každá silueta a štýl šiat. "Vytvorila som svoje šaty z najkvalitnejších látok, ktoré som zozbierala z celého sveta - krepový žoržet, organzu, strečový hodváb a satén, ktoré vytvárajú dojem, že telo nevesty je dokonale zvýraznené," ozrejmuje Pnina, ktorá jednotlivé tkaniny premenila na padavé sukne s vlečkou s dramaticky nízkymi výstrihmi chrbta, siluety morskej panny a prenádherné korzety, ručne zdobené a spracované s vášňou a láskou. 

Myslíme si, že nie je nič cennejšie a krajšie, ako oslava lásky a moment, keď nevesta robí prvé kroky smerom k láske svojho života so srdcom plným radosti. To je jeden z najväčších darov života.



5

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Sottero & Midgley: Inšpirované starým hollywoodskym šarmom
Demetrios: Svadobné šaty hodné gréckej bohyne!
La Sposa 2018: Svadobné šaty hodné skutočnej kráľovnej!
Svadobné šaty Eddy K z módnej metropoly sveta - Milána!
Mon Cheri Bridals 2017: Svadobné šaty s americkým leskom


1

10

11

12

13

14

15

16

17

18

2

3

4

6

7

8

9

Foto:
Pnina Tornai
Katarína Mikulcová  | 6.10.2017, 09:00