Svadobné šaty Pnina Tornai 2018: Na vlnách lásky...

Pre každého z nás má slovo "láska" a jeho podstata iný rozmer. Dizajnérka Pnina Tornai ju pri tvorbe tejto kolekcie vnímala ako inšpiráciu a zároveň akýsi "poháňač" pri práci. Srší na ňu totiž zo všetkých strán a cíti ju aj v spokojnosti neviest, ktorým svojimi kolekciami robí veľkú radosť. Pnina považuje dar tvoriť za poslanie a hodlá sa mu aj naďalej venovať s láskou a pokorou. Samozrejme, ak budú vznikať takéto krásne kolekcie, budeme sa tešiť spolu s ňou aj my.
titulka

10


Pnina Tornai: Kolekcia "Love" 2018

S radosťou vám predstavujeme kolekciu na rok 2018 s príznačným názvom "Láska". Ako vraví jej autorka: "Keď som navrhovala túto zbierku svadobných šiat, bola som vedená a inšpirovaná láskou, ktorú dostávam každý deň od neviest z celého sveta. Práve im vďačím za svoj úspech." Jednoduché radosti života, ktoré v rýchlom tempe života často prehliadame a neprikladáme im význam, ako napríklad kvety, východ slnka, spev vtákov, vlny tancujúce do rytmu vetra a predovšetkým božské čaro tohto úžasného sveta slúžili ako inšpiračné zdroje pre túto kolekciu. Z každého modelu prýšti tvorivá sila autorky. Dôraz na detail je zase, rovnako ako pri predošlej kolekcii, upriamený na hru s čipkou a modernými strihmi, ktoré podčiarkujú romantickú auru nevesty.

Láska je magická energia, ktorá nás vedie k pochopeniu toho, že sme tí vyvolení, a preto sme jej hodní. Tieto svadobné šaty budú preto ozdobou nevesty, ktorá miluje svoj život a žije ho naplno vnímajúc všetky jeho krásy.




Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Demetrios: Svadobné šaty hodné gréckej bohyne!
La Sposa 2018: Svadobné šaty hodné skutočnej kráľovnej!
Svadobné šaty Monique Lhuillier 2018: Mestská diva ožíva...
Nurit Hen 2018: Luxusný dekolt a zvodná silueta
Atelier Emé 2018: Svadobné šaty aj pre bacuľky


1

11

12

13

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
Pnina Tornai
Katarína Mikulcová  | 30.10.2017, 12:00