Ted Baker: Svadobné šaty pre nežné dievčatko

Londýnsky módny návrhár Ted Baker uviedol na svadobný trh svoju prvú kolekciu svadobných šiat a je skutočne rozkošná. Dievčenská a hravá. Zahŕňa skôr jednoduchšie strihy svadobných šiat, ktoré zdobia jemné a vkusné ozdôbky. A práve jednoduchosť šiat dáva možnosť vyniknúť krásnym črtám ich nositeľky. Lebo menej je niekedy viac...
titulka

Pôvodná a dodnes veľmi obľúbená módna línia značky Ted Baker je zameraná najmä na klasickú konfekciu pre ženy a mužov a tiež bytový dizajn a doplnky. Preto bolo veľkým prekvapením, keď uzrela svetlo sveta Bakerova prvá kolekcia svadobných šiat "Tie The Knot". Avšak spája sa v nej to najlepšie, čo by pilotná svadobná kolekcia značky, ktorá vo svete stavia na svojom dobrom mene, mala mať :)


tedbakerweddingmod

Ted Baker 2017: "Tie The Knot"

Pilotná kolekcia predstavuje päť svadobných štýlov so zreteľom na všetky typy nevesty. Klenoty a perly, voľné strihy šiat, 3D kvetinové aplikácie - to je krása, ktorú si môžete kúpiť za približne 1000 libier. Ide o romantické, nenápadné, ale aj princeznovské šaty s nadýchanou tylovou sukňou a dekadentnými motívmi. Myslíte si, že plisované sukne už vyšli z módy? Mýlite sa! Neveste i družičke dodajú tú správnu iskru, štýl a štipku dievčenského pôvabu. V galérii sú zároveň odprezentované aj šaty pre družičky v mäkkých pastelových farbách, ktoré štýlovo dokonale ladia k neveste. Čo poviete? :)




tedbakerbridal1


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Náčrty svadobných šiat roka 2018 od svetových módnych návrhárov. Krása ceruzkou!
Svadobné šaty Manu Garcia: Dramatické ako z Hitchcockovho filmu!
Newyorský týždeň svadobnej módy predstavil trendy roka 2018!
Navždy romantický Demetrios...
Ellis Bridals 2018: Svadobné šaty so 100-ročnou tradíciou


tedbakerbridal2

tedbakerbridal3

tedbakerbridal4

tedbakerbridal4

Foto:
Ted Baker/ Want That Wedding
Katarína Mikulcová  | 20.10.2017, 09:00