Svadobné šaty Viktor & Rolf: Kolekcia Mariage

Táto éra sa vo svadobnej móde niesla v znamení sochárskej couture módy, čiže dominovali nadčasové svadobné ozdoby - volány, kvety, srdiečka či obrie mašle, a to všetko z nadýchaného a starostlivo nazberkaného tylu. Všetky tieto aplikácie sú rovnako úchvatné, ako aj technicky náročné. So štipkou extravagancie, ktorá je pre toto dizajnérske duo príznačná. Túto kolekciu jednoducho nesmiete prehliadnuť!
titulina

13


Viktor & Rolf 2018: Zimná kolekcia „Mariage“ 

Jesenno-zimná kolekcia na rok 2018 je minisériou s nádychom empíru. Okrem veľkých volánov a iných aplikácii zo saténu, ktorý niektoré šaty zdobí ako poleva, a tylu, pokrývajú šaty aj kvety z plexiskla. Nezvyčajné, nemyslíte? :) Minimalistická nevesta má tiež na výber - buď šaty s jediným volánom vzadu, alebo s vlečkou, ktorá sa tak trochu vymyká klasike. A podľa Viktora a Rolfa budú vraj najpredávanejšími šatami tie s ružovými tylovými srdciami, ktoré nazvali láskavé mraky". Avantgardná estetika si v tejto kolekcii našla svoj priestor. 


Koketne krátke, ale aj veľkolepé s katedrovou vlečkou… To sú umelecké diela v podobe svadobných šiat s podpisom „Viktor & Rolf".


12


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Krása svadobného závoja
Zimný špeciál: ručne pletené svetríky na svadobné šaty!
Svadobné šaty Pnina Tornai 2018: Na vlnách lásky...
Zimná rozprávka očami Zuhaira Murada
Legends by Romona Keveža 2018: Svadobné šaty s ideou mieru


11


10

1

14

16

17

18

15

19

2

3

4

5

6

7

9

8

Foto:
Viktor & Rolf
Katarína Mikulcová  | 6.11.2017, 10:00