Svadobné šaty Tara Keely: Zimný sen utkaný z čipky

Čoskoro sa celá krajina prikryje mäkkučkou perinkou zo snehu a všetko okolo nás sa zmení na rozprávkovú zimnú idylu. My sa už nevieme dočkať, tak si navodzujeme atmosféru zimy aspoň prezeraním aktuálnych zimných kolekcií. A o jednu krásnu sa s vami aj podelíme. Pochádza z dielne značky Tara Keely a je utkaná z jemnej čipky - takej nežnej ako pohladenie čerstvého sniežika na líci.
titulka-2

Za značkou Tara Keely stojí prekvapivo muž, ktorého kolekcie sme vám už neraz predstavili - Lazaro Perez. Je priam neuveriteľné, s akým citom a remeselnou zručnosťou dokáže vytvoriť rôzne štýly svadobných šiat - snovo romantické, nadčasovo elegantné, ale aj s hollywoodskou glamour iskrou pre skutočnú divu. Lazaro svoj kubánsky pôvod jednoducho nezaprie. V každom modeli drieme temperament a vášeň, s ktorou sú všetky kolekcie navrhnuté.


8


Tara Keely: Zimná kolekcia 2017

Kolekcia je inšpirovaná ženskými siluetami a jej výsadou sú jemnučké látky, ktoré prilákajú záujem mnohých neviest. Sú priam éterické, nevesta sa v nich vznáša ako lesná víla. Ideálna romantická voľba utkaná z tylu, hodvábu, krepu a šifónu, ozdobená chantillskou a alenconskou čipkou s kvetinovými detailmi. Páčia sa nám aj krásne výšivky, kryštály Swarovski a jemné flitríky, ktorých úlohou je vyzdvihnúť vašu jedinečnú krásu. Väčšina šiat má „véčkový" výstrih, ktorý môžete v zimnom období zakryť huňatým kožúškom alebo elegantným bolerom. 

Jednoducho sa nám páčia úplne všetky! A vám?


1

2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Malá ochutnávka z najnovšej kolekcie značky Franc Sarabia na rok 2018
Zimný špeciál: ručne pletené svetríky na svadobné šaty!
Svadobné šaty Viktor & Rolf: Kolekcia Mariage
Zimná rozprávka očami Zuhaira Murada
Demetrios: Svadobné šaty hodné gréckej bohyne!


3

5

7

9

10

11

12

13

Foto:
Tara Keely
Katarína Mikulcová  | 27.11.2017, 10:00