Britský princ Harry a herečka Meghan Markleová sa zasnúbili!

Ďalšia kráľovská svadba je za dverami... Smola, milé dámy! Skvelý kandidát na ženbu je už oficiálne „mimo hry". Princ Harry a jeho nastávajúca 27. 11. 2017 oficiálne oznámili svoje zasnúbenie. A už aj vrabce na britských strechách čvirikajú, že svadba sa uskutoční na jar v roku 2018. Už sme zvedaví!
titulka

Britský princ a slečna Markleová sa zasnúbili už minulý mesiac v Londýne. Princ, samozrejme, oznámil svoj počin aj kráľovnej Alžbete II. a ďalším blízkym členom rodiny a zároveň snúbenci dostali požehnanie aj od Meghaniných rodičov. Obaja budú do svadby bývať v Nottingham Cottage v Kensingtonskom paláci, pričom avizovaný termín svadby pripadá na máj 2018.
 

1


Princ Harry chcel detaily o zásnubách uchovať v tajnosti, avšak s radosťou prezradil aspoň to, že žiadosť o ruku bola romantická, podľa Meghan vraj veľmi. :) Určite nejednu z vás nadchol zásnubný prsteň. Je vskutku výnimočný. Bol navrhnutý samotným princom a tvorí ho veľký centrálny kameň z Botswany, doplnený o dva diamanty z osobnej zbierky princeznej Diany.


3

5


Harry a Meghan začal randiť v roku 2016, no želali si absolútne súkromie bez medializácie. Spoločne boli na svadobnej hostine Pippy Middletonovej, v lete tohto roku absolvovali výlet do Afriky, pričom mnohí špekulovali, že práve tu princ Harry požiada Meghan o ruku (rovnako ako jeho brat Kate Middletonovú). Sama budúca nevesta poznamenáva: „Sme zamilovaní a šťastní. Ja osobne milujem náš krásny príbeh lásky." 



6


Viac o ich vzťahu aj zasnúbení si môžete pozrieť v rozhovore pre televíziu BBC:




Blahoželáme šťastnému páru a už sa tešíme na kráľovskú svadbu!


Foto:
brides.com
SITA/AP

Video:
YouTube
Katarína Mikulcová | 29.11.2017, 09:00