Salón Nicole predstavuje najkrajšie modely spoločenských šiat Pronovias

V historických priestoroch Slovenskej filharmónie sa koncom roka konala fashion show s benefičným podtónom s názvom Fashion Sparkling Charity Night. Modelky sa predviedli v luxusných modeloch španielskej módnej značky Pronovias, v ktorých môžete zažiariť aj vy. Stačí zájsť do Svadobného salóna Nicole v Bratislave a vybrať si tie najkrajšie spomedzi pestrofarebných modelov z najnovšej kolekcie na rok 2018!

pronoviastit2


Novinky roka 2018 v salóne Nicole

Už aj na Slovensku nájdete tie najkrajšie modely od svetoznámej značky Pronovias, ktorá je synonymom jedinečného štýlu a elegancie už niekoľko desaťročí. Módne poklady v podobe svadobných aj spoločenských šiat sú dostupné v Svadobnom salóne Nicole v Bratislave, Nitre či Zvolene. Práve teraz predstavuje nevestám aktuálnu kolekciu svadobných šiat značky Pronovias na rok 2018. A nielen tú. Myslí aj na družičky či plesajúce dámy, ktorým ponúka novú kolekciu koktailových a spoločenských šiat. Na nich vás zaujme sofistikovanosť strihov, trendové farby a efektné materiály a jednoduchosť - pritom s maximálnym efektom! 





Spoločenské a koktailové šaty Pronovias: Kolekcia 2018

Tam, kde kontúry fantázie nadobúdajú tú najpestrejšiu podobu, tam sa zrodila kolekcia spoločenských a koktailových šiat Pronovias. Jej ťažiskom sú vyšívané kvety, akoby tečúce naprieč živôtikom nevesty kamsi dostratena. Práve tieto modely patria k najobľúbenejším - dokonale totiž padnú a vďaka efektným kvetom nositeľku doslova rozžiaria. Modely kolekcie vytvárajú efekt tetovania na holom chrbte či ramenách, čím vytvárajú iluzórny dojem. Nicole tento rok z kolekcie vybralo aj eleganciu a zmyselnosť v podobe magickej čiernej. Tá je ako stvorená na nadchádzajúcu plesovú sezónu. Niektoré modely zasa zvádzajú svojím duálnym efektom – spredu nás provokujú nápadité siluety sukieň a tzv. bateau výstrihy až ku krku, zozadu zasa dobýva srdce všetkých pozorovateľov zvodne zdobený chrbát.

Šaty, ktoré sú také jedinečné, ako vy samy... Viac uvidíte osobne, v svadobnom salóne Nicole!



Model Nuria


Model Gades


Model Gerdie


Model Grivan




Model Genese




Model Greta




Model Glama






Foto:
Salón Nicole/ FashionTV
Katarína Mikulcová  | 8.1.2018, 15:00