Hayley Paige: Svadobné šaty ušité z jarného vánku

Ak je niečo typické pre Hayley, tak sú to bezpochyby svadobné šaty so zdravou dávkou lesku. Aj jarná kolekcia je navrhnutá so zreteľne žiarivou a mladistvou atmosférou. Prináša so sebou svieži vánok jari, ktorý prebudí k životu všetko naokolo… Tieto svadobné šaty sú jednoducho ozdobou jari 2018.
titulka


mercury

Hayley Paige: Jarná kolekcia 2018

Kolekcia pracuje so žiarivosťou a snovým trblietaním sa hmatateľných textúr, pričom aj sama dizajnérka ju charakterizuje ako „lightening in a bottle" - žiarenie vo fľaši. Inšpiráciou teda bola trblietajúca sa krása, ktorá tkvie v rôznych druhoch tkanín a zdobení, odrážajúcich svetlo. Svadobné šaty sú až okázalo dekoratívne, za aké ich považuje aj samotná návrhárka, a my súhlasíme. Nejde však o gýč, práve naopak, Hayley pracuje s hravými siluetami a vzormi v modernom štýle a strihu. Nám rezonujú najmä kvetinové výšivky a nápadité kombinácie rôznych materiálov, ktoré robia zo šiat unikát.

Ktorý model padol do oka vám? Nás zaujal predposledný model v jemnej pudrovo ružovej farbe. Možno trošku „cukríčkovský", ale krááásny...


nirvana

pascal

ronnie

kellan

glazer

arden

andi

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Kolekcia Blush by Hayley Paige 2018
Svadobné šaty s dotykom zlata od Nurit Hen
Svadobné šaty Carolina Herrera: O poézii v láske a láske v poézii...
Allison Webb: Svadobné šaty s dušou newyorskej elegánky
Paolo Sebastian: V ríši krásnych svadobných šiat


Foto:
Hayley Paige/JLM Couture
Katarína Mikulcová  | 30.1.2018, 11:00