Svadobné účesy: Romantika vo vlasoch

Prinášame vám najpopulárnejšie svadobné účesy roka 2018, ktoré sa inšpirujú nadčasovými účesmi našich mám a starých mám. Áno, móda sa stále vracia späť v čase a rovnako aj trendy v oblasti účesov čerpajú z toho najlepšieho, čo minulosť ponúka, no s prídavkom niečoho nového, sviežeho a moderného. A hlavne romantického, lebo rok 2018 sa v účesoch uberá práve cestou rojčivej romantiky...
titulka

Tajomstvo pôvabu romantických účesov

Tento typ účesov funguje skvele na všetkých dĺžkach vlasov a pristane každému tvaru tváre. Nič nie je krajším doplnkom ku krásnym svadobných šatámm ako romantický účes, ktorý vám vydrží celý svadobný deň i noc. Kaderníci sa zhodujú, že by ste ho mali zvýrazniť živými kvietkami, ozdobnými sponami alebo čelenkou s aplikáciou kvetov, lebo tieto trendy umocňujú dojem romantickosti. V našich predstavách má romantický účes podobu rozpustených vlasov, ktoré sú kde-tu vypnuté a zvýraznené bohatými vlnami. 

Tie z vás, ktoré si vyberú klasický štýl v duchu praktickosti, sa určite inšpirujú našou galériou jednoduchých, ale aj zložitejších drdolov, ktoré dokáže zjemniť správna dĺžka a textúra svadobného závoja. Vždy majte na pamäti, že si treba vybrať účes, v ktorom sa budete cítiť pohodlne. Ak najčastejšie nosíte vypnuté vlasy, nech je aj váš svadobný účes vypnutý. Ak, naopak, preferujete voľne spustené vlasy, zvoľte radšej tú možnosť. Hlavne sa cíťte prirodzene, všetky rozhodnutia konzultujte so svojím stylistom a výsledok bude skvelý! 


k11


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Roztomilé účesy pre najmenšie družičky
Korunou krásy letných neviest sú DRDOLY!
Krátkovlásky, tešte sa! Máme pre vás tie najkrajšie účesy...
Najkrajšie vlasové ozdoby neviest, v ktorých zažiarite aj vy!
Šik pánske účesy


k1

k10

k2

k3

k4
k5

k6

k7

k8

k9

Foto:
haircomesthebride.com
brides.com
bridalguide.com
bhldn.com
pinterest.com
Katarína Mikulcová  | 26.1.2018, 11:00