6 tipov na nákup v AWGifts veľkoobchode s darčekovými predmetmi. Zn: pre profesionálov

So svadobným dňom sa spája veľa krásnych momentov a chvíľ, ktoré tvoria gestá nevesty a ženícha a spokojné úsmevy všetkých zúčastnených, ktorí sa spolu s manželmi na tento deň nesmierne tešia. Váš svadobný deň však skrášľujú aj dekoratérky, ktorým rukami prejdú všetky drobné maličkosti, dekorácie a kvietky, ktoré nakoniec urobia taký bombastický efekt. A práve sme objavili e-shop AW Gifts, ktorý takéto drobnosti a dekorácie profesionálom prináša. Pozriete si ponuku?
titulka



1. Romantické svietničky & lampášiky

Nič neprekoná dojem romantickej atmosféry na svadbe, ako krásne svietniky so sviečkami na svadobných stoloch, na strategických miestach v sále alebo vonku na schodisku. Zladené s farbou výzdoby, prípadne v neutrálnej bielej farbe či v kovovom prevedení majú za úlohu zútulniť a prežiariť váš svadobný deň. Spoločnosť AW Gifts ponúka svietniky v rôznych veľkostiach a farbách. Na stole sa môžu krásne vynímať ramenné kovové svietniky, na stole s cukrovinkami zasa farebné lampášiky, ľudovo nazývané lucerničky. Veľmi nápaditým trendom sú v súčasnosti svietniky z fliaš. Každý svietnik má navyše aj háčik, takže môže byť zavesený na konároch stromov. Skvelý nápad s vintage nádychom!


svietniky1

svietniky2



5pix


2. Sviečky & inšpirácie

Lampáše a svietniky sa, samozrejme, nezaobídu bez sviečok. Tie svojím mäkkým svetlom rozžiaria každý tmavý kút a miesto na svadbe. Mnohí fotografi sa zhodujú na tom, že svetlo sviečok skrášli samotné fotografie. AW Gifts preto ponúka širokú ponuku sviečok v klasickej krémovej farbe a v rozličných veľkostiach. Obsahujú navyše látku, ktorá pomáha predlžovať čas horenia a nemusíte sa báť ani toho, že by vám sviečky zničili obrusy a podlahu, pretože horúci vosk je rýchlotvrdnúci. Tomuto sa jednoducho nedá odolať!













3. Srdiečkové mydlá & šumivé srdiečka do vane

Viete, koho bezpochyby potešia ručne vyrábané mydlá v tvare srdiečok alebo šumivé srdiečka do kúpeľa? No predsa svadobných hostí! Ide o ideálny voňavý darček, ktorý nadchne každého svadobčana bez ohľadu na vek a vkus. Romantický tvar srdca sa skvele hodí na svadbu a navyše si viete vybrať z bohatej palety farieb, ktoré spoločnosť AW Gifts ponúka. Mydielka s príjemnými vôňami kokosu, maliny alebo exotického grapefruitu zjemnia pokožku rúk, no a keď si dáte do kúpeľa šumivé srdiečko, ani sa vám nebude chcieť odísť z vane! :)










4. Mydlové kytice & kazety z mydlových ruží

Počuli ste už o mydlových kvetoch? Krásne naaranžované do kytíc sú perfektným darom, napr. pre svadobné mamy. Okrem toho, že môžu slúžiť ako dekorácia, ich hlavnou úlohou je spríjemniť vám chvíle v kúpeľni. Jednoducho si kvietok po kvietku vychutnáte v horúcom kúpeli a užijete si krásnu vôňu a nakoniec hodvábny a nádherne svieži pocit čistoty. Kvety v kyticiach i kazetách vyzerajú ako skutočné (a aj tak voňajú). Slastná predstava relaxu, nemyslíte?













5. Dekoračné písmená

Písmená sú absolútnym hitom vo svadobných trendoch a už sa bez nich nezaobíde snáď ani jedna svadba. Skvele sa vynímajú na svadobnom stole v podobe iniciálok manželov, ktoré spája ozdobné písmeno „&“. Veľmi pekným doplnkom sú aj na svadobnom fotení, kde ich môžete hravo využiť a vyskladať si vlastný text. Spoločnosť AW Gifts ponúka drevený alebo kovový dizajn v rôznych farbách.  










6. Rámiky na krásne spomienky zo svadby

Keď všetok svadobný ošiaľ pominie, je čas myslieť na to, ako si ho vždy s úsmevom na perách pripomenúť. Spomienky sa môžu vytratiť, no fotografia je večná. Jej krásu a nadčasovosť momentu, ktorý zachytáva, dokáže umocniť pekný rám. Spoločnosť AW Gifts ponúka tzv. štipcové rámiky na fotky, na ktoré si môžete vystaviť tie najkrajšie okamihy svadobného dňa v zhmotnenej podobe. Sú štýlové, v rôznych veľkostiach so širokou ponukou zaujímavých vzorov na pozadí. Nás si získali, čo vravíte vy? :)














Ste svadobná agentka, dekoratérka, fotografka či kvetinárka? 
Môžete začať nakupovať!




AAWGifts - Veľkoobchod

Čo ponúka spoločnosť AW Gifts?

AW Gifts je veľkoobchod s darčekmi a darčekovými predmetmi, ktorý má k dispozícii viac ako 3000 produktov z radu darčekových predmetov na objednávku online s dodaním v nasledujúci deň po Strednej Európe. Koncepcia spoločnosti má za cieľ uspokojiť tú najzákladnejšiu ľudskú potrebu - vytvoriť teplé a príjemné prostredie pri horiacich sviečkach a v spoločnosti nádherných dekoračných predmetov, ktoré vás pohladia na duši. Na svadbu ako ušité!




Foto:
pixabay.com
awgifts.sk
Katarína Mikulcová  | 30.1.2018, 10:00