Najkrajšie svadobné torty s motívmi kvetov

Pýchou svadobnej hostiny a zároveň sladkým vrcholom svadobného večera býva svadobná torta. Pri jej výbere je dôležité, aby bola nielen chutná, ale aj krásna a taká veľká, aby si na nej mohli pomaškrtiť všetci hostia. My sme pri pohľade na tieto torty stratili reč od úžasu. Predstavujeme vám torty posiate najrozmanitejšími kvetmi, do ktorých je naozaj škoda zahryznúť...
titulkatortykvety

Z víkendového „cupcake“ stánku je iba krôčik k svadobnej značke roka...

Rosalind Millerová, šikovná cukrárka a dizajnérka najprv prednášala na Vysokej škole umenia a dizajnu a popri tom predávala v maličkom víkendovom stánku „cupcakes“, ktoré zdobila podľa predlôh zo starých zápisníkov svojej matky. Jej krásne ozdobené košíčky boli obrovským hitom a stánok mala zväčša doobeda úplne vypredaný. Neskôr sa pustila do pečenia svadobných koláčov a keďže išlo o jedlé umelecké diela, ktoré si ľudia okamžite zamilovali, zrodila sa značka Rosalind Miller Cakes.

Rosalind s dcérou Yasmine vytvorili vášnivý tím kvalifikovaných pekárov, dekoratérov a nadšencov tort. Najčastejšie dezerty a torty zdobia svadobné stoly kráľovských svadieb po celom svete. Aj to prispelo k tomu, že Rosalind Miller Cakes bola už dvakrát svadobnou značkou roka. Okrem toho profesionálny tím už stihol vytvoriť aj veľké medovníkové chalúpky, dlhé vyše 10 metrov, alebo nádherné cukrové hrady na celebritné svadby. Tajomstvo úspechu značky tkvie v tom, že výrobky sú lahodné, ručne vyhotovené, dokonale vyšperkované a vyrobené z najlepších ingrediencií.


Inšpirujte sa touto sladkou nádherou a určite si nájdete kvietok, ktorý bude kráľom vašej svadobnej torty!






Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Zasnežené svadobné torty a iné dobroty
Trendom jari 2017 sú ručne maľované svadobné torty!
Dokonalé zimné svadobné torty, ktoré rozžiaria vašu mrazivú svadbu!
Svadobné torty: Sladká jesenná elegancia
Svadobné torty 2016: Vlny, vlnky, volány!























































Na svadobnej hostine nemôžu chýbať ani drobné zákusky a maškrty:







...a výsledný „candy bar" môže vyzerať aj takto veľkolepo :)







Foto:
rosalindmillercakes.com
Katarína Mikulcová  | 14.2.2018, 14:00