Pronuptia: Svadobné šaty priamo z Paríža

Táto značka je obľúbená a vyhľadávaná nevestami z celého sveta už presne 60 rokov pre jej typický francúzsky šarm a eleganciu. Písal sa rok 1958 a spoločnosť Pronuptia otvorila svoj prvý obchod v Paríži a ako prvá na svete sprístupnila svadobné šaty tzv. „ready-to-wear" pre maloobchody. A veľmi rýchlo stala obľúbenou v celom Francúzsku. Ba dokonca v poslednom desaťročí sa ocitla na rozmedzí tradície a inovácie a otvorila svoj prvý obchod výlučne pre mužov. Na svoje si tak dnes prídu moderné nevesty i ženísi. Predstavujeme vám francúzske dedičstvo v dokonalom šate 21. storočia!
titulka

Svadobný štýl „a la France"

Svadba vo francúzskom štýle je synonymom romantiky a lásky. Ide totiž o nezabudnuteľný deň nielen pre nevestu a ženícha, ale aj pre svadobných hostí. Prípravy svadby sú pre Francúzov veľmi dôležité. Francúzsko oplýva historickými miestami a veľa párov si pre svoj veľký deň vyberá pôsobivý zámok. Veľký význam má pre Francúzov hlavne výber jedál a vín. Je to krajina gastronómie a vinohradov. Veľký deň je napokon zorganizovaný podľa želaní páru s ohľadom na tradície. No a keď príde ten vzrušujúci moment, nevesta si oblečie svoje veľké biele svadobné šaty, založí si závoj a...


arcole

Kolekcia Pronuptia 2018

V každom detaile modelov svadobných šiat ožíva elegancia a noblesa Paríža. Dizajnéri sa nebránia krátkym svadobným šatám či šik kostýmom. Kolekcia bola navrhnutá a vytvorená pre ženy, ktoré túžia po ženskosti, pôvabe, romantike, elegancii, jednoduchosti aj tvorivosti - čiže pre všetky ženy. V harmonickom súzvuku materiálov, strihov i ozdôbok. Pri pohľade na kolekciu sme si uvedomili, že jej podstatou sú klasické strihy, ktoré majú nadčasový charakter – nikdy nevyjdú z módy, lebo slovu „móda“ vnášajú pravú podstatu. No a nemožno prehliadnuť nádhernú kulisu jednotlivých modelov v podobe ikonického Paríža, v pozadí ktorého vnímame celú scenériu ako umelecké dielo. Tlieskame, tres beau!


avre


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Parížsky týždeň módy 2018: Vysoká móda v jarnom šate
Návrhy svadobných šiat pre snúbenicu britského princa Harryho
Alon Livné: Svadobná kolekcia Wild Orchid
Svadobné šaty s dotykom zlata od Nurit Hen
Paolo Sebastian: V ríši krásnych svadobných šiat


babylone

bauvoir

bichat

breteuil

couronne

danube

flore

hausmann

lazard

leopold

lourmel

montreuil

orfevres

reaumur

rivoli

rosaire

sarov

sedar

sorbonne

sully

synode

Foto a zdroj:
pronuptia.com
Katarína Mikulcová  | 12.2.2018, 11:00