PANTONE farebný odtieň Little Boy Blue

Odtieň „Little Boy Blue“ nie je len pre malých chlapcov, akoby sa z názvu mohlo zdať. Je stelesnením jasnej modrej oblohy, symbolom kontinuity, optimizmu a nádeje, pretože jeho azúrové tóny pripomínajúce ranné zore sú prísľubom nového dňa. Aj svadobný deň so sebou prináša sľuby, ktorými sa mladému páru otvorí nová etapa života. A preto si myslíme, že práve tento jasnomodrý odtieň bude veselým „spoločníkom“ novomanželov pri ich prvom kroku do nového života.

titulka1

Odtieň Little Boy Blue na svadbe

Tento odtieň patrí podľa mnohých módnych špecialistov medzi najkrajšie spomedzi odtieňov modrej. Pripomína grécky ostrov Santorini, ktorý sa pýši azúrovým morom, rovnako belasým nebom i kupolami budov a v nádhernom kontraste s bielou tvorí dokonalú farebnú idylu. Na svadbe ho teda možno skombinovať s rôznymi farbami – okrem bielej si bude dobre „rozumieť“ aj s odtieňom Blooming Dahlia, o ktorom sme už písali, ďalej s odtieňmi peach alebo nude. Keďže ide o svetlý a jemný odtieň, je dobré kombinovať ho s rovnako jemnými farbami. Odtieň „Little Boy Blue“ je ideálny na jarné a letné svadby a nádherne sa bude vynímať v podobe bohatých kvetov hortenzií alebo drobných nezábudiek v kytici a vo svadobnej výzdobe, družičkovských šiat, pozvánok a menoviek či sladkých makrónok a torty. Neváhajte a pozrite si skvelé inšpirácie z celého sveta v našej galérii!


Nech „nebíčková“ modrá rozžiari aj váš svadobný deň! 



k8


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

PANTONE paleta jarných farieb na rok 2018 na nevesta.sk!
Farbou roka 2018 je Ultra Violet
PANTONE farebný odtieň Blooming Dahlia
3 farebné tipy pre družičky - 1. časť
Svadobné kytice roka 2018 inšpirované svadobnými šatami


k6

k2

k3

k4

k5

k7

k9

k10

k11

k12

k13

k14

k15

1

2

3

Krásne šaty a doplnky v odtieni Little Boy Blue nájdete aj na webovej stránke zoot.sk. A niekoľko kúskov z ich ponuky si môžete pozrieť aj tu:




zoot1k

zoot2k

zoot3

zoot3k

zoot4k

zoot5k

Foto:
pantone.com
pinterest.com
zoot.sk
kelseyrose.com
Katarína Mikulcová | 23.2.2018, 11:30