Predstavujeme 2. cenu súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay

Veríme, že vás naša súťaž láka a hlavou vám víria všakovaké nápady, ako čo najpresvedčivejšie a najkreatívnejšie zapózovať s novou ročenkou Nevesta 2018. My máme pre vás skvelú motiváciu v podobe produktov značky Mary Kay, ktoré môže získať výherkyňa na 2. mieste. Ich hodnota je neuveriteľných 242 Eur!
1_2015_titulka_tvar_nevesta_435px
Balíček produktov od Mary Kay pre výherkyňu 2. ceny je naozaj lákavý, plný obľúbených výrobkov, ktoré milujú ženy po celom svete – vrátane Sloveniek, ktoré na ne nedajú dopustiť pre ich výnimočné vlastnosti a kvalitu.


Poďme sa spolu pozrieť, čo sa skrýva v balíčku pre výherkyňu 2. ceny.


Hodnota 2. ceny: 242 Eur


Ceny do súťaže výherkyni venuje:

Mary Kay



1. TimeWise® Mikrodermálna kolekcia Plus

S TimeWise® Mikrodermálnou kolekciu Plus získate okamžité prínosy vylepšenej mikrodermabrázie, teraz obohatené o Sérum redukujúce póry. Prípravky kolekcie zlepšujú štruktúru pokožky a viditeľne menia jej vzhľad, čím vytvára bezchybne vyzerajúcu pleť. Už po jednom použití sú jemné linky menej nápadné a póry sa zdajú byť menšie. Vhodná na všetky typy a tóny pleti.

2. Gélový pololesklý rúž

Tento plne krycí rúž využíva gélovú technológiu, vďaka ktorej je farba sýta a dlho a dobre drží. Nevysušuje pery, jednoducho sa nanáša a nádherne vyplní línie pier. Pery si uchovávajú jemnosť a vláčnosť po celý deň. Vďaka priehľadnému okienku na uzávere ľahko nájdete svoju obľúbenú farbu v plnej kabelke i v zásuvke s kozmetikou.




3. Upokojujúca očná maska

Oživte unavený vzhľad týmto chladivým, upokojujúcim gélom. Upokojujúca očná maska je vhodná na citlivú pleť okolo očí. Pokiaľ vaše oči často opúchajú alebo sú unavené, zamilujete si jej hydratačné účinky, ktoré prinášajú ochladenie a osvieženie. Obsahuje prírodné extrakty, ktoré posilňujú, vypínajú a redukujú výskyt opuchov v očnom okolí.

4. Sail to the Moon™ Sprchový gél + Parfúmovaný sprej + Telové mlieko

Vzhliadnite k Mesiacu a nechajte sa inšpirovať, kam vyraziť s touto citrusovo-kvetinovou vôňou za ďalším dobrodružstvom. Povzbudivá vôňa ružového grapefruitu a kvetov lesných plodov sa prelína s očarujúcou vôňou kvetín. Umocnite tento zážitok telovým mliekom a parfumovaným sprejom Sail to the Moon. Uverte v silu svojich snov.


5. Live Fearlessly™ Parfumová voda

Vôňa Live Fearlessly™ je inšpirovaná životným príbehom Mary Kay Ash. Bola starostlivo vyvinutá s maximálnym citom pre detail. Nezvyčajná fľaštička oslavuje všestrannosť žien, jej asymetrický dizajn symbolizuje krásu života, a to aj s ohľadom na jeho nedokonalosti. Uzáver stelesňuje sebadôveru a odhodlanosť, a svetlo zlatistá farba predstavuje energiu ambicióznej ženskej povahy, silu dôvery v seba samú a teplo úsvitu, ktorý prináša deň plný nových možností.

6. Lash Love™ Predlžujúca maskara

Dodajte vašim riasam dĺžku! Vďaka tejto maskare dosiahnu vaše riasy maximálnu dĺžku a okamžite tak docielite ich výrazný vzhľad. Dlhé, silné, precízne oddelené riasy. Ako si ich nezamilovať? Predlžujúca maskara riasy nadvihne, natočí a perfektne oddelí. Vďaka svojmu zloženiu maskara riasy vyživuje a posilňuje, nezlepuje ich, netvorí žmolky a vydrží po celý deň. Dodáva riasam prirodzene ľahký, jemný a zdravý vzhľad.



Chceš byť na titulke časopisu Nevesta?

Stačí, ak sa odfotíš s ročenkou Nevesta ! Prečítaj si úvodný článok s pravidlami súťaže a môžeš začať!

rocenka_2018_titulka_12_web



Obsah balíčka pre výherkyňu 3. ceny sme odkryli tu





Foto:
nevesta.sk
Katarína Mikulcová  | 5.4.2018, 13:00