Predstavujeme 3. cenu súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay

S nevesta.sk môžete byť na titulke časopisu aj vy! Ako? Jednoducho - odfoťte sa s krásnou novou ročenkou Nevesta 2018, buďte nápadité a presvedčte nás, že to máte byť práve vy, kto sa bude na svet usmievať z titulky časopisu! A súťažiť sa oplatí aj pre skvelé ceny od Mary Kay, ktoré pošleme výherkyni 3. miesta. Aha, aké skvelé!
mk_titulka_3_miesto

Ak ešte exkluzívnu kozmetiku Mary Kay nepoznáte, 3. cena vám dá možnosť spoznať ju prostredníctvom skvelých produktov!


Hodnota 3. ceny: 175 Eur


Ceny do súťaže výherkyni venuje:

Mary Kay




1. TimeWise® Aktivátor s vitamínom C

Revolučná inovácia v starostlivosti o pleť. Technológia prípravku využíva silu koncentrovaného vitamínu C v podobe malého rozpustného štvorčeka. Je taký malý, že sa vojde akurát na špičku prsta a taký silný, že pleťovému séru dodá super silu s množstvom ďalších benefitov. Rozjasňuje pleť, zjednocuje tón a redukuje jemné aj hlbšie vrásky. V dlani jednoducho aktivujete štvorček niekoľkými kvapkami vody. Akonáhle sa rozpustí, stane sa z neho svieži a účinný elixír čistého vitamínu C, ktorý vaše sérum premení na mnohonásobne účinnejšou zbraň v boji so starnutím pleti.


2. TimeWise® Hydratačná gélová maska s regeneračným účinkom

 Týždeň má viac ako 10 000 minút, doprajte si z nich aspoň 10 minút  pre dokonalý pôžitok z hydratácie a starostlivosti o pleť. Táto maska je malý zázrak, ktorý zvláda niekoľko vecí naraz. Okamžite po nanesení hydratuje a udržiava vlhkosť vo vnútri pleti. Pomáha minimalizovať vznik jemných liniek, vrások aj pórov. Zjemňuje, regeneruje, upokojuje, spevňuje a celkovo rozmaznáva vašu pleť vďaka výťažkom z harmančeka, ružového dreva a levandule.

3. Mary Kay® True Dimensions™ Rúž

Jemný a nádherne lákavý rúž, ktorý si zamilujete vďaka luxusnému zloženiu a očarujúcim farebným odtieňom. 



4. Mary Kay® Lash Intensity™ Maskara

Touto maskarou so špeciálnou navrhnutou kefkou Double-Impact™ získate o 200 %  väčší objem a zároveň dokonalé rozčesanie rias, čím dosiahnete ich dlhší vzhľad. Veľmi účinný pigment bohatý na minerály zahalí každú riasu do úchvatného čierneho odtieňa. 

5. TimeWise® Sérum na zjednotenie tónu pleti

Ľahké pleťové sérum prirodzene rozjasní tón pleti a zmierňuje intenzitu pigmentových škvŕn. Oživuje vzhľad unavenej pleti, ktorá bude žiariť zdravím. Pravidelným používaním odstránite hyperpigmentáciu či tmavé pehy a výsledkom je zjednotená a rozžiarená pleť. 


6. Saténové pery White Tea & Citrus

Vďaka komplexnej starostlivosti obohatenej bambuckým a jojobovým maslom dodáte perám pocit vyživenia a vyživenia a hydratácie. Kolekcia prípravkov obsahuje Cukrový peeling na pery a Balzam na pery ktoré v dvoch jednoduchých krokoch dosiahnu intenzívny pocit akoby pokožka vašich pier zažila rozmaznávajúci wellnes.


Ako sa zapojiť do súťaže?

Prečítaj si súťažný článok


Katarína Mikulcová  | 20.3.2018, 18:00