Svadobné stolovanie v glamour štýle

Milé budúce nevesty, ak už máte vybratý svoj vysnívaný svadobný priestor, kde v spoločnosti svojich hostí oslávite váš krásny veľký deň, určite vás zaujíma, aké farby sú momentálne vo výzdobe trendy, ako docieliť výnimočný styling na mieru pri prípravách svadobného stolovania. Páči sa vám výzdoba v duchu glamour? Tak to si budete rozumieť s Magdalénou z agentúry Flover.sk, ktorá nám o ňom povie viac a dozviete sa aj to, ako sa dá vyčarovať štýlová naozaj výzdoba!
titulka_flover

Svadobné stolovanie na mieru


Prvé, čo svadobní hostia uvidia pri príchode na miesto oslavy, je nádherne vyzdobená sála s krásne prestretými stolmi. Aj tu platí, že prvý dojem je dôležitý. A tak, ako si dáte záležať na svojom výzore a svadobných šatách, určite vám bude záležať na mimoriadnej atmosfére svadobnej sály. Krásnou a vkusnou svadobnou výzdobou svojim hosťom totiž hovoríte: Sme radi, že vás tu máme a že s nami dnes zdieľate náš veľký deň! Či už si na ozdobenie a prípravu svadobnej sály trúfate sami, alebo požiadate svadobnú agentúru, môžete sa nechať sa inšpirovať prvkami svadobnej výzdoby, ktoré pripravila agentúra Flover.sk.
Magdalény sme sa opýtali na trendy v dizajnovaní svadieb: „Momentálne sú veľmi aktuálne klubové taniere, ktoré ponúkajú viaceré možnosti. Moderný je jednoduchý styling textilného príručníka so sladkým darčekom pre svadobných hostí alebo prepracovanejší svadobný dizajn, ktorý pracuje so svadobným menu osadeným do skladby príručníka a servítky a menom svadobného hosťa podľa zasadacieho svadobného plánu." 


nue19528_w

magda_citat


nue19532_w
 

Pokiaľ do výzdoby pôjdete sama, stavte skôr na jednoduchosť, aby ste výzdobu dokázali zabezpečiť vlastnými silami. Ak však chcete mať niečo náročnejšie a "výpravnejšie", radíme osloviť svadobnú agentúru.  Ako hovorí Magdaléna, pokiaľ ide o splnenie predstáv náročnej nevesty, ktorá si želá naozaj výnimočný styling, dokážu zabezpečiť všetky potrebné detaily: "Privezieme napríklad dizajnové stoličky, obrusy, príbor, klubové taniere a príručníky, poradíme so svadobnými tlačovinami, ako je menu karta, nápojový lístok a označenie stolov. Zároveň doladíme vhodný inventár v rámci doplnkov, svietnikov a sviečok. To všetko bude navyše korunované výnimočným kvetinovým servisom." Vaša svadba tak stvárni vaše idey i vkus v naozaj špičkovej kvalite.


nue19534_w


Štýlová hra materiálov a farieb

Čo sa týka materiálov, podľa svadobnej dizajnérky sú svetové trendy vždy o niekoľko krokov vpred pred tými, ktoré prijímame na Slovensku. „My máme odvahu prinášať nové dizajnové spracovania a ani tento rok nie je výnimkou. Transparentné číre sklo a kryštály ostávajú stále v téme a sú pre nás nesmrteľné. Je to klasika, ktorej sa držíme už niekoľko sezón, hlavne čo sa týka kryštálových klubových tanierov a svietnikov," hovorí majiteľka agentúry a upozorňuje na návrat ružového zlata, medených tónov a tiež tóny alpaky, okrem zlata a striebra. Ešte stále sú podľa nej veľmi aktuálne smotanové, perleťové a champagne odtiene. 

Vieme, že aktuálnou farbou svadobnej sezóny je fialová a všetky jej odtiene, o čom sme vás už informovali v článku TU. Moderné a svieže sú jej kombinácie svetlých tónov s pudrovými alebo jej sýte tóny s červenou v odtieni Red Tomato. No a maslové a telové odtiene sú podľa Magdalény aktuálne na svadobnom výslní.


nue19544_w


Ako dosiahnuť glamour štýl na svadbe?

Glamour predstavuje všetko pôvabné, štýlové a výnimočné - to znamená originálne a jedinečné, čo je ako stvorené skrášľovať svadobný deň. Glamour štýl zaručene dosiahnete kombináciou jemného nevtieravého romantického dizajnu a doplnkov s výrazom. Zaručený úspech podľa Magdy docielite zlatom v kove alebo inom materiáli. „Myslím si, že skutočný kvalitný glamour štýl je prvoplánový, je to o aktuálnej energii a tej správnej kompozícii doplnkov vo vkusnom dizajne. Vždy pomôže kontrast jemnosti, čo vytvára dojímavú rovnováhu." 



nue29692_w


nue29698_w

(Efektné príručníky môžu byť z hodvábu a stuhy, saténu či čipky.)



nue29700_w

Candy bar

Do porfólia služieb agentúry Flover.sk patrí aj pečenie svadobných dizajnových koláčov priamo k téme svadby a svadobnému dekoru na mieru. Moderné cukrovinky vo francúzskom štýle sa ani trochu nepodobajú na tradičné slovenské cukrovinky, ktoré poznáme. Sú inšpirované zahraničnými trendmi. „V našej ponuke sú makrónky, mini Pavlovove tortičky zo snehového cesta, pusinky, cupcakes, popcakes, tartaletky, eclairs a iné. Môžu byť dekorované na mieru s ručne maľovanými iniciálami alebo pečaťou novomanželov," poznamenáva na záver šikovná dizajnérka Magdaléna. 



nue29702_w



nue29716_w


nue29719_w
(Nezabudnite, že pri slávnostnom stolovaní na reálnej svadbe sú prísnym štandardom obrusy, ich farbu však zvoľte tak, aby všetky doplnky vynikli.)


nue29715_w



Táto glamour výzdoba bola súčasťou krásneho editoriálu, ktorý nájdete v najnovšej ročenke Nevesta, ktorú nájdete v PNS a v nákupných centrách po celom Slovensku! 





Video: PANAMERA motion pictures, Jozef Žitňanský
Foto: Chriss by nevesta.sk a Veronika Wachal by nevesta.sk
Modelka: Simona S./ Exit model management
Miesto fotenia: Zámocký hotel Galicia Nueva 
Líčenie: Kriszta Tatár 
Vlasový styling: István Farkas
Kvety a dekorácie: Flover.sk
Svadobné šaty: Svadobný salón WEM





Flover.sk

Flover.sk je moderné kvetinové štúdio, ktoré rešpektuje aktuálne svadobné trendy. Ponúkajú svadobný dizajn, originálny štýl a kvety, ktoré majú pod ich taktovkou dušu a zvýnimočnia momenty vášho svadobného dňa. Prácu s kvetmi totiž milujú - navrhli dokonca vlastný spôsob ich viazania, ktorý je jedinečný. V ich repertoári sú tematické svadby, candy bary, originálne cukrovinky a rozmanitý a štýlový inventár pre vašu svadbu snov!



Katarína Mikulcová | 23.5.2018, 15:00