Svadobné šaty Monique Lhuillier inšpirované Meghan Markleovou

Už je to vyše mesiaca, čo sme všetci bez dychu a s veľkými očakávaniami sledovali svadbu Meghan Markleovej a britského princa Harryho. Vrátane návrhárky Monique Lhuillierovej. „Keby som mala za úlohu navrhnúť šaty pre Meghan, takto si ich predstavujem,“ povedala Monique na adresu modelu svadobných šiat s názvom Majesty, ktorý „navrhla" pre Meghan. Nielen tento model, ale aj ďalšie stoja za pozretie. Príjemné čítanie!
titulka

Šaty pre americkú princeznú

Vyšívané čipkové šaty s hlbokým, na kráľovské pomery možno trošku odvážnym, výstrihom a oddeliteľnou vlečkou, ktorá je pripnutá na ramenách nevesty a pri chôdzi doslova pláva po uličke. To sú svadobné šaty s príznačným názvom „Majesty“ (viď. obrázok dolu), ktorý zahŕňa vznešenosť a veľkoleposť udalosti, akou kráľovská svadba bezpochyby bola. Predpokladáme, že tento model bude isto obľúbený u neviest už len vďaka tomu, že bol navrhnutý pre člena kráľovskej rodiny. 


majesty


Monique Lhuillier: Jarná kolekcia 2019

Okrem kráľovskej veľkoleposti sa jednotlivé modely svadobných šiat vyznačujú nadčasovou jednoduchosťou a eleganciou. Monique sa snažila vytvoriť kolekciu svadobných šiat, ktoré by sa mohli zachovávať a dediť z generácie na generáciu. Jej šaty sú utkané z jemných tkanín a návrhárka kladie dôraz najmä na zvýraznenie siluety nevesty. Zamerala sa na tradične ženské svadobné detaily, vrátane kvetinovej čipky a aplikácií kvetov takmer na každom modeli šiat. „Jar 2019 bude ódou na klasický romantizmus,“ povedala Monique na týždni svadobnej módy v New Yorku. A veru romantika z kolekcie len tak srší...


amie

albertine


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Horúce svadobné trendy pre rok 2018 sú tu!
Domáci miláčikovia na svadbe: Áno, či nie?
Parížsky týždeň módy 2018: Vysoká móda v jarnom šate
Svadobná mama: na svadbu vo veľkom štýle
Nicole Spose 2018? Veľkolepá!


caroline

clementine

etoile

eve

grey

helena

josephine

olympia

parfait

bardot

Foto:
Monique Lhuillier
Katarína Mikulcová  | 20.7.2018, 09:00