Princezná Charlotte a princ George: Rozkošní!

Prepáč, Meghan, ale teraz zaostríme pozornosť na malé hviezdy svadobného dňa – princa Georga, jeho sestričku Charlotte a ďalšie malé družičky a hrdých „nosičov“ svadobného závoja. Všetci boli veľmi roztomilí, krásne oblečení a vyzbrojení úprimnými detskými úsmevmi. Aj vďaka nim mala svadba dokonalé čaro!
titulka

Podľa britskej tradície sú na ceremóniách kráľovské nevesty a ženísi obvykle sprevádzaní malými družičkami a „mini“ džentlmenmi. Princ George so sestrou Charlotte sú už starí profesionáli, keďže na minuloročnej svadbe tety Pippy Middletonovej už získali akú-takú prax. 

Malí chlapci mali na svadbe oblečené fraky vo verzii „Blues and Royals“ s odznakmi starého regimentu z Cambridgeu. Rovnaký mal na svadobnom obrade aj princ Harry. Tieto fraky sú vyrobené z jelenej kožušiny v modrej farbe, v jednotnom štýle so stojačikovým golierom a typickými aplikáciami. Každý z nich má na pamiatku vyšité iniciály svojho nositeľa. 

Čo sa týka družičiek, tie mali na sebe biele šaty z dielne Givenchy a vyzerali ako miniatúrne repliky nevesty. Každý model šatočiek bol utkaný z hodvábu Radzimir v odtieni ivory s krátkymi rukávmi, ktoré boli ručne zakončené dvojitou hodvábnou stuhou. Šaty družičiek tiež zahŕňali vrecká a plisované sukne, aby dali dievčatkám voľnosť. 

Zaujímavosťou je, že Meghan darovala družičkám krásnu bielu koženú obuv značky Aquazurra s monogramom iniciálok H & M a dátumom svadby. 


8

3

1

2

7

4

6

9

10

5

Foto:
SITA AP
Katarína Mikulcová | 21.5.2018, 11:00