TOP 10 najkrajších fotografií zo svadby princa Harryho & Meghan!

Vybrali sme pre vás desiatku tých najkrajších momentiek z veľkého dňa princa Harryho a jeho (už) manželky Meghan. Svadbu korunovalo niekoľko okamihov, vďaka ktorým sme na chvíľu zatajili dych od prekvapenia, dojatia, krásy, ale o jeden vtipný moment, ktorý, našťastie, stihol zachytiť objektív novinára, sa postarala malá princezná Charlotte. Ste zvedaví? Tu je naša „TOP 10"!
titulka
Asi to bude skôr TOP 10 + 1, pretože nám zarezonovala najmä fotografia z titulky. Pri pohľade na ňu, azda už aj ošúchaný výrok: „Milovať znamená pozerať sa jedným smerom.“, ktorého autorom je Antoine de Saint-Exupéry, nadobúda hlbší zmysel. Je jednoducho nádherná. 

1. Prvá oficiálna fotografia nevesty


Od skorého rána sme netrpezlivo čakali, kedy sa objavia prvé oficiálne fotografie nevesty, no a pri pohľade na túto sme na chvíľu prestali dýchať. Meghan na nej pristáva spolu so svojou matkou Doriou Raglandovou na burgundy Rolls Royce a naširoko sa usmieva na davy nadšených ľudí. Stačil im iba jeden jej pohľad a šťastný úsmev a všade naokolo sa rozozvučal veselý krik. A my sme už pri pohľade na túto fotoprvotinu" vedeli, že nevesta bude nádherná!

Máme prvé oficiálne fotky nevesty Meghan a ženícha princa Harryho!


12

2. Nevesta prichádza!

Dvaja malí džentlmeni držia dlhočizný závoj nevesty, ktorá kráča po schodíkoch smerom ku kaplnke, ktorú lemujú nádherné kvetinové aranžmány so zeleňou. Meghan mala dozaista motýle v brušku a šťastný úsmev na tvári (aj keď ho nevidíme). Už len pár krokov ju totiž delilo od jej milovaného princa Harryho.


5


3. Pod rúškom závoja

K malým „nosičom“ závoja sa pridali už aj roztomilé družičky a všetci spolu a svorne sprevádzali uličkou kostola krásnu nevestu. Meghan bola zahalená pod snehobielym závojom a upierali sa na ňu stovky zvedavých očí, dojatá rodina a priatelia. Tento moment si určite užíva každá nevesta!


9

4. „Si nádherná!“

Pozorné oko diváka tejto veľkolepej udalosti určite princovi Harrymu odčítalo z pier túto vetu (viď. video nižšie), ktorú venoval svojej krásnej neveste Meghan. K oltáru ju priviedol princ Charles, takže všetky pochybnosti o tom, kto bude Meghan sprevádzať, sa razom rozplynuli. 


3



5. Sme svoji!

Fotografia zachytáva prvé spoločné kroky princa Harryho a Meghan po schodoch smerujúcim z kaplnky. Ruka v ruke sa spolu vydávajú na novú cestu životom – doslova kráľovským životom, ktorý má svoje svetlé, ale aj trošku odvrátené stránky. Cestičku lemuje čestná stráž a z kaplnky vychádzajú prví členovia kráľovskej rodiny.

Už sú svoji! Princ Harry a jeho krásna nevesta Meghan sú manželia!


11


6. Prvý novomanželský bozk

Ten si dali Harry a Meghan pred očami tisícok fanúšikov, keď vyšli z kaplnky. K nemu viac niet čo dodať, fotografia hovorí sama za seba... :)


7

7. Hijó, koníky, hijó!

Dva páry nádherných belákov (alebo skôr sivákov) ťahalo novopečených manželov, s ktorými sa prešlo uličkami mestečka Windsor. Davy ľudí im nadšene mávali a šťastný pár im neostal nič dlžný – veselo im mával naspäť a rozdával úsmevy. 

Novomanželia princ Harry & Meghan a ich posvadobná rozprávková jazda na koči!


6

8. Lesk diamantov

Na tejto fotografii Meghan chtiac či nechtiac zapózovala fotografovi so všetkými klenotmi, ktoré ju zdobili – s krásnym diamantovým diadémom, zásnubným prsteňom, drobnými náušničkami aj tenučkou obrúčkou zo žltého zlata. Hovorte si, čo chcete, dnes vyzerala Meghan ako skutočná kráľovná!


1

9. Kráľovská svadobná torta

Svadobná torta je dôležitou súčasťou svadobnej hostiny, no a tá kráľovská je o to výnimočnejšia. Teraz hľadíte na jednu z prvých oficiálnych fotografií tej dnešnej kráľovskej torty, ktorú zdobí švajčiarska glazúra, 150 čerstvých kvetov, vrátane pivoniek a ruží, a je citrónovo-bazovo-tvarohovo-maslová. Mňam!


10

10. Princezná s vyplazeným jazykom

No a nakoniec... malé faux-pas princeznej Charlotte, ktorá ľudí pobavila vyplazeným jazykom. :) Možno v tomto prípade platí, že princezné môžu všetko.


8

Foto:
SITA AP
Video:
youtube.com
Katarína Mikulcová  | 20.5.2018, 10:00