Sophie et Voilá 2019: Krása španielskej svadobnej módy

Svadobné šaty španielskeej módnej značky Sophie et Voilá na móle barcelonského svadobného týždňa vyrazili všetkým prítomným dych! V hlavnej úlohe bol tyl a prekrásne vzory a strihy svadobných šiat, ktoré aj napriek absencii výrazných detailov vynikali krásou a kvalitou textílií. Kreatívna riaditeľka Sofia Arribasová sa inšpirovala prírodou a „voilá", tu je jej krásna svadobná kolekcia!
titulka

Kolekcia okorenená exotikou Madridu

Pýchou každej svadobnej sezóny je biela farba ako základný farebný odtieň svadobných šiat... Dizajnérka Sofia Arribasová však pri navrhovaní šiat stavila aj na trochu „nesvadobnú“ čiernu a zelenú a jednotlivé svadobné outfity ozvláštnila nápadnými turbanmi. Zdá sa vám to príliš odvážne? Madrid s jeho bohémskym, voľným a temperamentným podnebím a krásou prírodou bol isto skvelou inšpiráciou pre jednotlivé modely...




Sophie et Voilá: Svadobná kolekcia 2019

Pri prezeraní svadobných šiat nám v hlave víria rôzne prívlastky tejto kolekcie, ako sú minimalizmus, dokonalé siluety, jednoduchý a nekomplikovaný štýl sprevádzaný jemnými detailmi, ktoré dodávajú každému outfitu tú správnu iskru svadobnej jedinečnosti. Dizajnérka sa pohrala s dĺžkou svadobných šiat, pričom niektoré siahajú (celkom netradične) iba po členky, niektoré sú ešte kratšie, no konečný efekt je skutočne dokonalý. Sukne majú najčastejšie rovný strih, sem-tam sme natrafili na áčkovú sukňu v štýle Audrey Hepburnovej. 

Najväčšmi nám však zarezonovala nápaditosť návrhárky, ktorá vytvorila rôzne alternatívy vlečky svadobných šiat – napr. vo forme plášťa, no najčastejšie bola vlečka zaujímavou súčasťou svadobných šiat. Niektoré šaty prekvapili zaujímavými objemnými detailmi, napr. nazberkanými aplikáciami látky, no všetky sa pýšia bezchybnými siluetami a čistými strihmi. Okrem dominantného tylu návrhárka pracuje aj s hodvábom a krepom. No a výsledkom sú šaty, vďaka ktorým ich tvorkyňa získala prestížne ocenenie Elle International Bridal Awards na týždni módy v Barcelone. Gratulujeme, víťazstvo je naozaj zaslúžené!


2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Dana Harel: Svadobné šaty v exotickom štýle Blízkeho východu
Svadobné čepčenie nevesty - kedysi a dnes
Svadobné kytice roka 2018 inšpirované svadobnými šatami
PANTONE farebný odtieň Coral
Louboutinky pre šik nevestu!


3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Foto:
Sophie et Voila
Katarína Mikulcová  | 9.7.2018, 15:00