Willowby by Watters: Svadobné šaty v duchu svetového folklóru

Vonku síce panuje leto a horúce slnečné počasie, no my sa vás práve chystáme schladiť dokonalou zimnou svadobnou kolekciou na rok 2018. Jej názov je „Folklore“ a z neho vyplýva aj jej zameranie – je spojením kultúr a tradícií z celého sveta v ich typických grafických prvkoch a čipke. Je inšpirovaná východoeurópskou keramikou, mexickými nástennými maľbami či poľským umením. Kochajte sa najnovšou kolekciou Willowby by Watters v jej rozmanitej kráse a farebnosti.
titulka

Navždy živý folklór

Priznávame, že keď sme na túto originálnu kolekciu natrafili, nevedeli sme sa vynadívať koľko farieb a jedinečnosti sa v nej skrýva. V súčasnosti je folklór vo svojej rozmanitosti celosvetovým fenoménom, ktorý zaujíma a nadchýna mnohých ľudí. Každá krajina sa pýši svojím vlastným folklórom, v ktorom je ukrytá ľudová umelecká tvorivosť národa. No a keď sa tieto jedinečné umelecké elementy spoja vo svadobnej kolekcii, výsledok nemôže byť iný ako čarokrásny.




Willowby by Watters 2018: Zimná kolekcia „Folklore“

Každá kolekcia módneho domu Watters sa pýši kvalitnými tkaninami, krásnymi detailmi a niečím, čo ju robí celkom výnimočnou. V tomto prípade sú to prvky folklóru zakorenené v každom detaile svadobných šiat. Folklór je o kultúre národa a o ceste tvorivosti prostredníctvom umenia a lásky, ktoré tú-ktorú krajinu spájajú. Táto kolekcia je preto oslavou zlúčenia kultúr a tradícií z celého sveta. Charakterizujú ju tradičné grafické vzory interpretujúce jednotlivé kultúry rôznych kútov sveta, jemné farby, čipka, šifón, tyl, bodkované sieťky, zložité farebné výšivky, a to všetko je navrhnuté tak, aby sa nevesta vo svoj veľký deň cítila nielen krásne, ale aj pohodlne. 


Nech je táto kolekcia aj pre vás dokonalou lahodou pre oči!


13


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné čepčenie nevesty - kedysi a dnes
Lela Rose: Svadobné šaty pobozkané letným slnkom
Sviečky, svietničky a lampášiky: To pravé svetlo na svadbe!
Handmade tip: Svadobné inšpirácie z korku
PANTONE farebný odtieň Arcadia


14

15

16

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

Foto:
watters.com
Katarína Mikulcová | 25.7.2018, 14:30