Beyoncé vo svadobných šatách značky Galia Lahav

Znovu si povedali ÁNO! Speváčka Beyoncé si na obnovenie manželského sľubu s manželom Jay-Z obliekla svadobné šaty od Galie Lahavovej - model Thelma z veľkolepej kolekcie Victorian Affinity. A svet sa to dozvedel naozaj prekvapivo!
titulka
Všetci fanúšikovia speváčky a rapera boli nadšení, keď na ich spoločnom turné On The Run Tour II. obaja prezradili prostredníctvom fotografie so svojimi rozkošnými dvojičkami a dcérkou Blue Ivy, že mali krásny obrad obnovenia manželských sľubov. Beyoncé žiarila v šatách Galie Lahavovej z kolekcie Victorian Affinity, ktorá je inšpirovaná svadobnými šatami britskej kráľovnej Viktórie. Odhaľovali ramená a boli zdobené kryštálmi a perlami značky Swarovski. 
Aj samotná návrhárka Galia Lahavová potvrdila v tlačovej správe, že Beyoncé mala naozaj svadobné šaty „Thelma“ z jej dielne. A niet pochýb, že speváčka si vybrala skutočný klenot tejto kolekcie.

foto

image1



Najnovšiu kolekciu svadobných šiat inšpirovanú zmyselnosťou nočnej Florencie nájdete TU.


Foto a video:
galialahav.com
SITA/AP
Katarína Mikulcová  | 13.7.2018, 10:00

Fotogaléria

thelmathelma2thelmabackthelmaandossietrainbackthelmathelma2thelmabackthelmaandossietrainbackthelmathelma2thelmabackthelmaandossietrainbackthelmathelma2thelmabackthelmaandossietrainback