Winona Ryderová a Keanu Reeves sa už čoskoro predstavia v romantickej komédii Cesta za láskou!

Príbeh dvoch ufrflaných a tak trošku spoločensky nepríjemných svadobných hostí Lindsay a Franka si určite získa srdcia mnohých divákov. Film Cesta za láskou totiž spája dvoch najobľúbenejších hercov Hollywoodu Keanu Reevesa a Winonu Ryderovú, ktorých sarkazmus a intenzívna „chémia“, ktorá medzi nimi naozaj funguje, vytvoria dokonalú zmes dôvtipu so štipkou cynizmu a poriadnej dávky humoru. A, samozrejme, nebude chýbať ani romantika. Všetko o novej komédii, ktorá bude mať na Slovensku premiéru už 6. septembra, vám prezradíme v článku!
titulka

Keď sa na filmovom plátne stretnú dvaja frfloši...

...o zábavu bude naozaj postarané! Obaja nenávidia nevestu, ženícha, svadbu, seba samých, no a zvlášť seba navzájom. Je teda zrejmé, že Lindsay a Frank majú naozaj veľa spoločného, čo zistia už počas cesty na cieľovú svadbu. Hoci sa spočiatku nenávidia, pesimistické „duo“ si postupne k sebe nájde cestu. Bezohľadnosť a sarkazmus ich okamžite izolujú od ostatných hostí, preto sú doslova „odsúdení“ na to, aby nadviazali komunikáciu medzi sebou.


1


Herecké duo 90. rokov

Winona a Keanu si spolu prvýkrát zahrali v kultovom filme Drakula v roku 1992 a okamžite sa stali miláčikmi divákov. Režisér a spisovateľ Victor Levin teda stavil na osvedčených hercov, no „zasadil“ ich do úplne iného žánru a prostredia. 

Herecké duo teda podstupuje akýsi kariérny „renesančný“ večer – Keanu Reeves známy ako hrubý a stoický akčný hrdina vo fenomenálnom filme John Wick a Winona Ryderová ako zúrivá Joyce Byersová v seriáli Stranger Things v novom filme s pôvodným názvom „Destination Wedding“ iba prehlbujú svoje predošlé roly a počas svadobného víkendu uvoľnia cestu túžbe. Budú sa musieť rozhodnúť, čo je silnejšie – ich srdcia alebo zdravý rozum? 



















2

Film očami režiséra Victora Levina

Keanu a Winona sú herecké hviezdy z toho dôvodu, že majú obrovský talent, zručnosti a pracujú veľmi tvrdo. Sú zábavní, skúšajú si spolu dialógy, navzájom si pomáhajú a všetkých rozosmievajú. Ich postavy majú liečebnú silu lásky a smiechu,“ povedal o hercoch a prípravách filmu Cesta za láskou režisér Levin. Prvý oficiálny trailer k novej romantickej komédii vyzerá ako vstup do pôvodne cynického, ale nakoniec nezaujatého pohľadu na moderný romantický žáner očami režiséra Victora Levina. Párik mizantropov zabaví divákov rôznymi verbálnymi „súbojmi“, ktoré spolu s ľahkou chémiou vytvoria naozaj solídnu romantiku. A keď sa k tomu prikmotrí pohár vína... Môže sa stať naozaj čokoľvek.


Vyhrajte s filmom Cesta za láskou skvelé ceny! 


V hre sú svadobné obrúčky, víno, noc v luxusnom svadobnom apartmáne a víno pre romantické večery. A, samozrejme, lístky do kina!

Súťaž nájdete tu.




Malú ochutnávku filmu si môžete pozrieť v oficiálnom traileri s českými titulkami:




Ak máte radi svadby, sarkastický humor a nevtieravú romantiku, túto filmovú chuťovku" si nenechajte ujsť!


Zdroje:
youtube.com
csfd.cz
Katarína Mikulcová | 4.9.2018, 12:00