Éterická kolekcia svadobných šiat: Marchesa

Nenechajte si ujsť pohľad na nádhernú zbierku svadobných šiat značky Marchesa, z ktorých doslova vyžaruje nežná romantika. Klasické, ale aj dramatické a odvážne strihy a siluety svadobných šiat pre nevesty, ktoré sa chcú cítiť naozaj kráľovsky. Jednotlivé vrstvy svadobných šiat sa jemne prekrývajú a vyvolávajú dojem dokonalého svadobného vzhľadu. Ktorý z modelov si získa vaše srdce?
titulka

Nevesta očami módneho domu Marchesa

Módny dom Marchesa už niekoľko rokov experimentuje s rôznymi variáciami ako nápadito a hlavne elegantne ozvláštniť vzhľad svadobných šiat. Súčasťou najnovšej kolekcie sú teda najmä oddeliteľné ozdobné rukávy a prekrásne závoje, ktoré sú vhodnou súčasťou svadobných šiat najmä počas svadobného obradu, kedy by mala nevesta pôsobiť konzervatívnejšie. Tieto doplnky si nevesta môže po svadobnom obrade odložiť a hurá na tanečný parket!



Marchesa: Kolekcia jar/leto 2019

Kolekcia predstavuje zmes vzdušných tkanín, ako sú satén, hodváb a tyl, nejeden model zdobia trojrozmerné kvetinové aplikácie a viacvrstvové sukne, ktorých prednosťou je neprehliadnuteľný objem. Náš však zaujali najmä prekrásne oddeliteľné rukávy s ozdôbkami ruží či s ručne vyšívanou čipkou. Kvetinové aplikácie sú prednosťou tých najkrajších modelov kolekcie, nehovoriac o odvážnych véčkových výstrihoch

Módny dom Marchesa stavil na romantickú klasiku, no prekvapil skutočne prekrásnymi detailmi. Presvedčte sa!


10

11

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Pnina Tornai 2019: Nevesta s dušou rebelky
Svadobné šaty Demetrios sú snom každej nevesty...
Watters: Príbeh lásky vtkaný do svadobných šiat
Georges Hobeika: Svadobné šaty inšpirované kráľovnou kvetov - ružou
Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!


12

13

14

15

2

3

4

5

6

7

8

9

16

Foto:
Marchesa
Katarína Mikulcová  | 10.8.2018, 16:00