Svadobné šaty s esenciou Austrálie

Prinášame vám kolekciu svadobných šiat z veľkej diaľky, až zo samotnej zeme protinožcov – Austrálie. Aká je? Veľmi romantická, moderná a ozdobená tými najkrajšími perličkami, korálikmi, čipkou a luxusnými tkaninami. Získa si nevestu, ktorá má rada klasiku a vysnívala si svadobné šaty s tými najkrajšími detailmi. Toto je Essence of Australia!
titulka

Máme zmysel pre detail

Touto prednosťou sa pýši značka Essence of Australia, a preto sú jej svadobné šaty pre nevestu nezabudnuteľnou voľbou. Srdcom každých šiat sú luxusné tkaniny a nádherné vzory. Značka patrí vo svete k známym pojmom svadobnej módy a je ovplyvnená európskymi trendmi a centrom módy – New Yorkom. 


11

Essence of Australia: Kolekcia 2019

Jedinečné svadobné šaty sú vďaka očarujúcemu dizajnu, klasickým siluetám a nemalej „dávke“ čipky snom mnohých neviest. Ich geometria a zaujímavé vzory, ktoré zvýrazňujú najmä korzetovú časť šiat, vyžarujú pôvab. Ak túžite po šatách s dlhými rukávmi prípadne s modernými odhalenými ramenami, v tejto kolekcii si prídete na svoje. Každý model je výsledkom tvorivej práce veľmi talentovaného a skúseného austrálskeho návrhárskeho tímu. Pracujú najmä s hodvábom, saténom a lákavou čipkou. Použitie kryštálov Swarovski a diamantov dodáva šatám tú správnu trblietavú iskru. 

Od odvážnych výšiviek až po jemné čipkové detaily – návrhárom sa naozaj podarilo jednoduchým spôsobom dodať neveste štipku vkusného sexepílu. 



2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Éterická kolekcia svadobných šiat: Marchesa
Pnina Tornai 2019: Nevesta s dušou rebelky
Svadobné šaty Demetrios sú snom každej nevesty...
Watters: Príbeh lásky vtkaný do svadobných šiat



3


6


8


9


1


10


12


13


14


15


16


4


5


7

Foto:
essencedesigns.com
Katarína Mikulcová  | 17.8.2018, 16:00