Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta 1/2018!

Je krásne, obsiahle a provokatívne! NOVÉ ČÍSLO on-line časopisu Nevesta určite stojí za to, aby ste si ho prečítali. Na OBÁLKE je naša COVER GIRL Viki, ktorej predpovedáme veľkú kariéru. Viki v editoriáli stelesňuje modernú princeznú, ktorou sa túži stať nejedna nevesta. Prekrásna titulka, čo poviete?
Časopis Nevesta 1/2018
Časopis Nevesta 1/2018 perex
Viki má oblečené svadobné šaty Pronovias z kolekcie 2019, no najviac vás asi upúta prekrásny romantický kvietkovaný svadobný závoj. Všetko nám na fotenie priniesli zo svadobného salónu Nicole.
  

Časopis Nevesta 1/2018

Produkcia: Časopis Nevesta

Modelka: Viki/ M Management

Foto: Chriss by nevesta.sk
Vizáž a vlasy: Katarína Zuzulová 
Svadobné šaty: Svadobný salón Nicole/ Pronovias 
Svadobný závoj: Svadobný salón Nicole
Šperky: Šik in the City





Editorial


monika_1_clanok
Premýšľam o mojej svadbe. Aká bude? A aká budem ja? Chcem byť princezná či romantická víla? Ešte by som mohla prekvapiť niečím extravagantným... Vsadiť na návrhára či svadobné šaty zo salónu? Mať svadbu v meste či niekde úplne mimo Slovenska? Ľudovú či modernú? Kladiem si milión otázok. Všetko sa dnes dá. Možnosti sú veľké. Oveľa väčšie, ako bývali kedysi. Možno to mamina hovorila aj vám. Ideálne by bolo, ak by som sa mohla vydávať zase a znova. Každá moja svadba by bola iná a ja by som sa vydávala opätovne za toho istého muža. Obávam sa však, že je to len ilúzia. Nad snami víťazí praktická rovina a ja sa vydávam na cestu objavovania môjho vlastného ja. Kto som? Čo sa mi páči? Som to vlastne ja, či chcem, aby to bol sen? Lebo aj to by ste pri výbere šiat a štýlu svadby mali zohľadňovať.
Pri listovaní nového čísla vám prajem, aby ste našli odpovede na čo najviac svadobných otázok, ktoré vás trápia. 


(Monika Majcherová, štylistka, blogerka a nevesta :) 





Čítajte nové on-line časopisu Nevesta:



eva | 20.8.2018, 16:00