Svadobné šaty Lorenzo Rossi s temperamentom kubánskej Havany

V ohnivom rytme salsy, ktorá sa v Havane tancuje na každom kroku, je mesto obmývané oceánom prekrásnou kulisou najnovšej kolekcie Lorenza Rossiho. Neprehliadnuteľné detaily svadobných šiat tvoria dokonalý kontrast s prostredím okoreneným neodolateľnými farebnými motívmi. Krásne Kubánky milujú motívy kvetov, volány a navrstvené sukne, čo bolo inšpiráciou pre talianskeho návrhára. A výsledok? Dokonalé romantické šaty, v ktorých drieme kubánsky živel!
titulocka

Pohľad späť

Možno si pamätáte minuloročnú kolekciu „Desert Mistress“ 2017, ktorá bola zvodná a zároveň zdobná, posiata perličkami, korálikmi, čipkou a kryštálmi Swarovski. Lorenzo je známy milovník dokonalých detailov, ktoré z každého modelu svadobných šiat robia výnimočné dielo. Inak to nebolo ani pri tvorbe kolekcie na rok 2018...


1


Lorenzo Rossi: Kolekcia „Havana“ 2018

Pri pohľade na farebnú spontánnosť módy kubánskych žien nedokážeme prestať žasnúť. Podobne sa nechal zlákať čarom typického exotického sexepílu aj návrhár Lorenzo, ktorý vytvoril kolekciu svadobných šiat posiatu trojrozmernými kvetmi všetkých tvarov a veľkostí, luxusnými čipkami, zložito konštruovanými výstrihmi (aj na chrbte) a dlhými sukňami, ktoré sú utkané zo šifónu, na ktorom pri prechode nevesty uličkou kostola spočinú všetky pohľady. Návrhár sa nebál ani lesku tkanín a flitrov, ktoré sú pýchou nejedného modelu. 

Neuveriteľne krásne svadobné šaty vás bezpochyby chytia za srdce! 


11

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Predstavujeme vám najkrajšie svadobné šaty značky St. Patrick!
10 dôvodov, prečo si nechať svadobné šaty ušiť na mieru
Exkluzívne: Návrhy najkrajších svadobných šiat na rok 2019!
Najkrajšie fotografie z príprav neviest objektívom slovenských fotografov


10

12

13

14

15

16

17

2

3

4

5

6

7

8

9

Určite neprehliadnite ani najnovšie online číslo časopisu Nevesta plné skvelých článkov a fotografií:

Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta 1/2018!



Foto:
Lorenzo Rossi
Katarína Mikulcová | 5.9.2018, 10:00