Svadobné šaty Manu Garcia: Vo svetle romantického Paríža

Kolekcia má príznačný názov „Ville Lumiere Novia“ a je inšpirovaná mestom svetiel, Parížom, jeho čarom a krásou. Aj samotný návrhár Manu o kolekcii vraví: „Pripomína prechádzku sálami múzea v Louvri, z ktorej sa zrazu ocitnete v romantických záhradách mesta Paríž.“ Šaty sú akoby utkané zo záhonov kvetov, takže pri ich nosení nevesta nadobúda pocit, že rozkvitli priamo na nej. Užite si galériu svadobnej krásy ,a la française'!
titulka2

Tohtoročná kolekcia na rok 2018, ktorú sme vám prednedávnom ukázali, sa pýšila dramatickosťou a bola inšpirovaná hollywoodskym glamourom. Návrhár sa ani tu nebránil motívom krásnych kvetov a najmä bohatým objemným sukniam. Za srdce nás však chytili klasické strihy, ktoré vždy ozvláštnil nejaký netradičný vzor, aplikácia alebo ozdôbka.


7

Manu Garcia 2019: Kolekcia „Ville Lumiere Novia“ 

Talentovaný návrhár Garcia uvádza na svadobný trh zbierku šiat, ktoré interpretujú imaginárnu krásu prírody so špeciálnou výzdobou trojrozmerných kvetinových aplikácií a širokých tylových sukieň. Dominuje francúzska chantillská čipka, nadýchaný tyl, prírodné motívy, pastelové tóny (pudrovo ružová, jeden model v jemnej zelenej farbe), ktoré sú rozptýlené prirodzenými farbami svadobnej bielej. Dizajnér kladie dôraz na dva hlavné body: siluetu pása, ktorý zvýrazňuje rôznymi šperkmi, výraznou čipkou alebo farebnou výšivkou, a rukávy, ktoré majú tie najrôznejšie strihy. Výstrihy sú hlbšie, závratne pútavé, možno až príliš odvážne... 

Svadobné šaty sú ideálne pre ženy, ktoré majú romantickú osobnosť a neboja sa stáť pred oltárom v rafinovanom a zároveň elegantnom modeli šiat. Ste medzi nimi aj vy?


1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!
Predstavujeme vám najkrajšie svadobné šaty značky St. Patrick!
Cukríková ružová Hayley Paige!
Najkrajšie fotografie z príprav neviest objektívom slovenských fotografov
Roztomilé účesy pre najmenšie družičky


10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

2

3

4

5

6

8

9

Foto:
Manu Garcia
Katarína Mikulcová | 13.9.2018, 13:00