Nahliadnite do obsahu aktuálneho čísla online časopisu Nevesta práve teraz!

Nosíte mobil neustále pri sebe a ukladáte si doňho všetky svadobné inšpirácie? Tak on-line vydanie časopisu Nevesta je presne pre vás! Listujete ho priamo v mobile či tablete, máte ho zdarma a hneď. Vieme, že neodoláte krásnym svadobným inšpiráciám, tak na nič nečakajte a nahliadnite s nami do jeho obsahu už teraz!
Časopis Nevesta 1/2018
Časopis Nevesta 1/2018 perex
Náš časopis a web čítajú nielen nevesty, ale aj mladé dievčatá a ženy, ktoré majú rady krásne šaty, módu a editoriály. S týmto vedomím vždy pripravujeme nové číslo a obsah sa snažíme namiešať tak, aby zaujal a zároveň priniesol aj mnoho inšpirácií a cenných informácií. Aké je aktuálne číslo online časopisu Nevesta? Poďme si ho predstaviť: 

Obálka s našou Cover Star, modelkou Viki:


1_2018_titulka_675
 

Produkcia: Časopis Nevesta

Modelka: Viki/ M Management

Foto: Chriss by nevesta.sk
Vizáž a vlasy: Katarína Zuzulová 
Svadobné šaty: Svadobný salón Nicole/ Pronovias 
Svadobný závoj: Svadobný salón Nicole
Šperky: Šik in the City






Výber z obsahu


Modern Princess 

Svadobné šaty z novej kolekcie Pronovias, ktoré nám na fotenie priniesli zo svadobného salónu Nicole, sú naozaj výnimočné... Také, ktoré si oblečie pravá milovníčka módy s vycibreným vkusom. Taká, ktorá sa vo svadobný deň netúži stať niekým úplne iným. Chce len zvýrazniť to, čo je na nej pekné. Voila, milé nevesty - tak presne takto bude vyzerať svadobný rok 2019!


1_2018_modernprincess_1x_675px


Simple But Glamorous

Keď sa vydáva módna blogerka, musí to byť pre ňu náročné. Jej svadba je totiž sledovaná aj odbornou verejnosťou, jej fanúšikmi a ak je ešte k tomu módna štylistka, reprezentuje aj úroveň svojej práce. Monika tvorí blog Je m'appelle Monique (po francúzsky „Volám sa Monika“) a v časopise uvidíte jej krásnu svadbu, pripravenú v štýle... No, veď sa pozrite sami!


1_2018_realna_svadba_monika_1x_675px


The Stylish Bride

Vybrať si svadobné šaty je v dnešnej dobe oveľa jednoduchšie ako kedysi. Na výber bolo len zopár šiat, prípadne tu bola možnosť nechať si ich ušiť. Dnes slovenský trh ponúka nekonečné možnosti,“ hovorí Monika Majcherová, ktorá so svojím vycibreným vkusom pre módu a štýl vybrala svadobné šaty, v ktorých sa možno budete chcieť vydávať :)


1_2018_monika_majcherova_1x_675px


Nebojte sa farieb na svadbách

Plánujete svadbu a chcete, aby jej výnimočnosť vynikla v spleti krásnych farebných odtieňov? Určite začnite výberom jedinečnej farebnej palety. Vytvorte si zaujímavé kombinácie, vlastné individuálne farebné zmesi, ktoré prispôsobíte miestu konania svadby, téme a sezóne. Experimentujte, a čo je najdôležitejšie, bavte sa. Našim článkom vás budeme radi inšpirovať. Sedem farebných paliet, sedem odtieňov!



1_2018_farby_na_svadbe_x_675px


Bielou všetko začína aj končí...

K farebným stáliciam v oblasti kvetinového svadobného dekoru a dizajnu určite patria kombinácie s bielou. Touto farbou všetko začína aj končí... Patrí medzi neutrálne farby, ale zároveň je aj začiatkom farebného spektra, a čo je hlavné, je farbou svadobných šiat. Biela a jej odtiene v kvetinovom dekore vytvárajú svoje vlastné farebné spektrum, keďže biela sa medzi kvetmi vyskytuje tiež v rôznych prirodzených odtieňoch, čím sa vytvára krásne „ombré“. Biela totiž nikdy nie je biela..." povedala nám Magdaléna z Flover.sk, keď sme jej predložili farebnú paletu. 



1_2018_farby_na_svadbe_m_675px



Memories of love and happiness

Lihi Hod, to sú svadobné šaty, a zároveň žena, ktorá ich tvorí. V kolekcii Dreams sa skrýva duch haute couture. Dizajnérka sa odvoláva na vysoké štandardy parížskej módy, nadčasový štýl v kombinácii s dokonalým remeselným vypracovaním. Nečudo, Lihi Hod predtým, než založila vlastný módny ateliér, získavala skúsenosti u Diora v Paríži, pod vedením samotného Johna Galliana. Milé nevesty, tento editoriál vás očarí...



2018_lihihod_1x_675px


Igor Stančík: Výber fotografa s použitím rozumu

Nevesta a fotograf majú jeden hlavný spoločný záujem: čo najkrajšie svadobné fotografie svadby a svadobného páru. Fotograf Igor Stančík hovorí v článku napríklad aj o tom, že "Fotograf nie je sluha":
Nezamieňajte si, prosím, dva pojmy – „fotograf“ a „majiteľ fotoaparátu“. Mnohé z vás si myslia, že úlohou fotografa je plniť vaše predstavy. Posielate fotografom rôzne fotografie z iných svadieb so želaním, aby podobné alebo dokonca rovnaké urobil aj vám. Ale ak chcete také fotografie, aké urobil fotograf, ktorého fotky ukazujete nám, prečo ste si neobjednali jeho? My nie sme vykonávateľom vašich predstáv. Ak chcete fotky podľa šablóny, objednajte si človeka, ktorý má fotoaparát a vie, kde sa stláča spúšť."

Máte chuť čítať ďalej? Kliknite na časopis :) 


1_2018_fototema_1x_675px


Rozhovory so svadobnými fotografmi: Fotiť svadbu znamená vytušiť príbeh


V redakcii často diskutujeme s profesionálmi o ich skúsenostiach a zážitkoch z vašich svadieb, ale aj o tom, čo ich trápi a čo by na svadobnom trhu chceli zlepšiť tak, aby mohli poskytovať čo najlepšie služby a zároveň, aby mali možnosť umelecky rásť. Možno vám práve ich názory a skúsenosti pomôžu utriediť si vlastné očakávania, ktoré od svadobného fotografa máte. Preto sme každému z fotografov a fotografiek položili otázky, ktoré zrkadlia tak trochu aj vaše obavy alebo otázniky. Ako na ne odpovedali, si môžete prečítať v článku v časopise. 


1_2018_fototema_David


Defilé svadobných fotografií

15 záberov, ktoré vyrážajú dych. Záberov, kvôli ktorým musel svadobný pár vyliezť na štít skaly, brodiť sa snehom alebo túlať sa rannou chladnou Prahou. A to všetko len kvôli krásnemu záberu... Stálo to za to? Pozrite si najkrajšie fotografie uplynulých mesiacov, ktoré dostali pečať výnimočnosti. Pri listovaní Foto dňa pochopíte, že svadobná fotka je umenie.

 
1_2018_foto_dna_675px



Tanec, láska, sloboda

"Som z Bratislavy a milujem tanec, hudbu a veľa pohybu. Mám magisterský titul z odboru matematika a fyzika a práve si dokončujem magisterský stupeň vo Viedni na Wirtschaftsuniversität. Som taký večný študent, ale popri škole pracujem vo Viedni a zároveň sa venujem tancu – bez neho by môj deň nemal zmysel. Tancujeme spoločne s Matúšom a vyučujeme streetový spoločenský párový tanec New Style Hustle. Môžem povedať, že dokopy nás dala príprava stužkovej, učenie na maturity a potom tanec – tancovanie na stužkovej to „dokleplo“. Matúš je môj prvý ozajstný frajer, a teda aj jediný," hovorí Monika v rozhovore, v ktorom sme preberali ich krásnu svadbu v stodole. A vy už určite viete, že článok o dvoch mladých ľuďoch, ktorí najradšej tancujú, bude stáť za to! Svadbu fotil Martin Šveda.


1_2018_realna_svadba_1x_675px



Big in Japan

Ondrej sa stal úspešným svadobným fotografom, hovorí plynule po japonsky a klientov z Japonska či Hongkongu sprevádza po fotogenických miestach Európy, ktorí si lepšiu kulisu pre svoje svadobné fotografie nevedia predstaviť... Počas rozhovoru nám Ondrej okrem iného povedal, že v oblasti svadobnej fotografie platia v Japonsku naozaj prísne pravidlá, a že v obradnej miestnosti má fotograf miesta, ktoré musia pre fotoobjektív ostať tabu.


1_2018_big_in_japan_1x_675px



Tu môžete listovať online časopis Nevesta, vydanie 1/2018:


Eva Grznáriková | 17.9.2018, 14:00