LAURA GOLD: Výrobca s tradíciou

Spoločnosť Laura Gold má bohatú a dlhoročnú tradíciu vo výrobe svadobných obrúčok. Od roku 1991 z firmy vyšli desaťtisíce svadobných obrúčok, ktorých kvalitu ocenili zákazníci hlavne na území Slovenskej a Českej republiky, ale aj v iných kútoch sveta.
lauragold_gaborik

Moderná technológia výroby

Keďže hlavnou prioritou spoločnosti sú spokojní zákazníci, každá obrúčka prechádza zložitým procesom výroby, pri ktorom sa dbá na špičkovú kvalitu a nezameniteľný dizajn. Pri výrobe sa používajú moderné technológie, ktoré zabezpečia, že k zákazníkom sa dostanú len tie najkvalitnejšie výrobky. Každá obrúčka je vyhotovená do najmenších detailov. S dokonalou presnosťou sú osádzané zirkónové kamienky alebo brilianty, keď sa do obrúčky vyrývajú na prvý pohľad nenápadné zárezy, aby v konečnom dôsledku vytvorili dokonalý a nezameniteľný dojem.




Kolekcie svadobných obrúčok pre najnáročnejších

Pre Váš výnimočný deň, pre deň, keď si poviete svoje áno, prichádza Laura Gold s exkluzívnou kolekciou High Jewelery

Ak hľadáte niečo skutočne výnimočné, niečo, čo zažiari všade tam, kde sa objavíte, tak tieto obrúčky sú presne to, čo hľadáte. 

Tím zlatníkov pracoval na vývoji týchto originálov niekoľko mesiacov, aby dosiahli úplnú špičku ľadovca. Najnovšia kolekcia Hight Jewelery z dielne Laura Gold pozostáva z unikátnych modelov svadobných obrúčok, na ktorých sa skutočne ničím nešetrí. 



Obrúčky sa vyznačujú najmä masívnym prevedením a hrúbkou minimálne 2 mm. Každý model je vyrábaný presne na mieru, a to výlučne s osadenými diamantmi v dámskej obrúčke. 

Úžasný dizajn sprevádzaný kvalitným a presným opracovaním každého detailu dodáva týmto obrúčkam nezameniteľnú hodnotu.


Bonus pre zákazníkov – doživotný servis

Spoločnosť Laura Gold sa stará o všetko – od odliatia zlata až po distribúciu vyhotovených obrúčok. Tie následne dodávajú do najlepších klenotníctiev po celej Českej a Slovenskej republike. Okrem krásnych obrúčok ponúka firma svojim zákazníkom certifikát pravosti a doživotný servis na obnovu povrchu a odbornú kontrolu obrúčok. Zákazníci majú takto možnosť dať si raz za dva roky preleštiť a opraviť matovanie obrúčok, aby vyzerali aj po rokoch nosenia stále vo výbornej kondícií ako v deň, keď si ich zakúpili. 






lauragold_logo_200Laura Gold je najväčší slovenský výrobca svadobných obrúčok, ktorý má vo svojej ponuke viac ako 1500 unikátnych modelov svadobných obrúčok s doživotným bezplatným servisom. Obrúčky si môžete zakúpiť v sieti predajní v Slovenskej a Českej republike alebo v showroome Laura Gold. Obrúčky Laura Gold dosahujú kvalitu vyhotovenia a sú vyrábané rukami skúsených zlatníkov za asistencie špičkových technológií. 

Viac informácií o značke Laura Gold nájdete v našom katalógu firiem TU


Foto:
Laura Gold
PR Laura Gold | 24.9.2018, 13:00

Fotogaléria

7654321765432176543217654321765432176543217654321