Nôžky nevesty obuté do krásy

Máte už svoje vysnívané svadobné šaty a teraz je čas, aby ste k ním doladili perfektné doplnky? Svadobný závoj, šperky, no a nakoniec svadobné topánky. Či už sa rozhodnete pre minimalistické alebo zdobené, hlavne nech máte nôžky v pohodlí. Presne také topánky, ktoré sú krásne a komfortné zároveň, prináša módna značka BHLDN. Oceníte ich nápaditosť a krásny štýl!
tit

Vaše svadobné topánky by určite nemali byť fádne a bez nápadu. Možno si vravíte, že pod šatami ich aj tak nebude vidieť, no verte či nie, občas spoza šiat „vykuknú“ a zažiaria. Ak ich zároveň zladíte k farbe kratších popolnočných šiat, užijú si svoju veľkú chvíľu a obdivné pohľady všetkých prítomných. Preto ich určite poctivo vyberajte a dbajte na každý detail!


p1

Kolekcia od BHLDN

Je neprehliadnuteľná a má šťastný úsmev na tvári, pretože topánky, ktoré zdobia jej nôžky, sú nielen krásne, ale aj dokonale prispôsobené na dlhý svadobný deň. Tie najnovšie kúsky, v rôznych farbách a štýloch, sú vyrobené zo všakovakých materiálov, no jedno majú spoločné - sú romantické a dýchajú nadčasovou klasikou. Ak milujete rovnováhu minimalistického dizajnu, určite sa vám budú páčiť sofistikované modely s jemnými detailmi čipky, plastu, mašličiek alebo kvietkov. Určite vás zaujmú aj farby topánok - od klasickej bielej, krémovej, champagne, cez metalické zlaté a strieborné topánky, až po „niečo modré“ na opätku. 

Sú ideálne na svadobný deň, pretože v nich poľahky zvládnete aj tie najbláznivejšie tance. Nájdete si medzi nimi svoj vysnívaný pár?


p2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Louboutinky pre šik nevestu!
Svadobné topánky s leskom kryštálov
Vymaľujte si svadobné topánky podľa vlastného vkusu!
Svadobné topánky od ikonického Oscara de la Rentu
Sophia Webster: Svadobné topánky na motýlích krídlach


10

11

12

13

14

17

18

2

6

7

8

9

Foto:
BHLDN
Katarína Mikulcová  | 16.10.2018, 13:00