Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky

Ste budúca nevesta, ktorá túži po najkrajších svadobných šatách, ktoré jej na prvý pohľad vyrazia dych? Klikli ste správne, dizajnérka Stephanie Allinová ohúrila módny svet dokonale romantickou svadobnou zbierkou, v ktorej zúročila svoje dlhoročné skúsenosti. Vybrala tie najkvalitnejšie francúzske a talianske látky a, samozrejme, čipku, ktorú nevesty tak zbožňujú. No a výsledok stojí za zhliadnutie.
titulka

O tom, ako pätica šiat naštartovala skvelú kariéru

Začínala s piatimi svadobnými šatami, ktoré viezla na stretnutie do jedného z najluxusnejších obchodných domov na svete Harrods, v ktorom sa zoznámila s ich kupujúcimi. Písal sa rok 1991 a týchto pätoro šiat ju dostalo na výslnie svadobného módneho sveta. Konkrétne dva návrhy mali obrovský úspech, čo britskú dizajnérku podnietlio k otvoreniu prvého butiku. V jej štýle sa odzrkadľuje láska k umeniu, cestovaniu a literatúre. Dodnes spolupracuje s ďalšími tromi dámami a jej šaty milujú ženy naprieč svetom, dokonca aj v Austrálii.


brooklyn

Stephanie Allin: Kolekcia 2019

Odhodlanie dizajnérky nechať kolekciu vyniknúť najmä výberom mimoriadne kvalitných textílii a korzetov, ktoré zvýraznia krivky postavy, sa naozaj vyplatilo. Najkrajším skvostom je však čipka - krásna kombinácia chantillskej a alenconskej, pričom dizajnérka sa pohrala aj s kombináciou bodkovanej D’Esprit a chantillskej čipky (viď. poslednú fotografiu galérie), ktoré použila na vytvorenie jemnulinkého bolerka, ktoré je nádherným doplnkom k šatám s odhalenými ramenami. Harmónia moderných štýlov a dynamických detailov šiat zdôrazňuje siluetu nevesty a tá sa cíti vo svoj deň veľmi žensky a zároveň mimoriadne pohodlne. Romantickú bodku robia kolekcii krásne motívy kvetov - tie máme rady všetky!

20-ročné skúsenosti sa odzrkadlili v nádhernej kolekcii s romantickým nádychom.


alexa

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc
70-te roky sú späť v kolekcii Randi Rahmovej!
Ikonická značka Oscar de la Renta prekvapila svadobnou kolekciou na rok 2019!
Svadobné šaty Manu Garcia: Vo svetle romantického Paríža
Éterická kolekcia svadobných šiat: Marchesa


cuba

georgia

hawaii

hudson

hudson1

meghan

susannah

toronto

Foto:
Stephanie Allin
Katarína Mikulcová | 22.11.2018, 10:00