Svadobné šaty Lillian West: Sen bohémskej nevesty

Inšpirované bezstarostnou atmosférou ostrova Ibiza. Ľahučké ako pierko, s hravými detailmi a voľným padavým strihom - šaty ako stvorené na letné svadby. Na prvý pohľad sú mimoriadne romantické a éterické, čomu vďačia najmä aplikácii čipky. Pozrite si krásnu galériu fotografií kolekcie Lillian West od šikovného dizajnéra Justina Alexandra.
titulka

Leto je už nenávratne preč, no my vám ukážeme, akú letnú krásu prináša kolekcia Lillian West na rok 2019. Tá doslova srší láskou, vášňou a nespútanosťou:



Lillian West: Kolekcia jar/leto 2019

Horúce letné dni si v takýchto šatách užije každá nevesta. Lillian West je totiž línia svadobných šiat, ktoré ostávajú verné bohémskemu a voľnému štýlu. Sú romantické, svieže, vyšívané z mäkkých tkanín, posiate čipkou a krásnymi vzormi. Dominantnou tkaninou je voľne tečúci šifón a sukne majú najčastejšie áčkový strih, ktorý dáva neveste voľnosť. V galérii si určite všimnite predposledný model svadobných šiat, ktorého vršok tvorí čipka so vzorom šípových ruží a od pása dolu sa vinie jemnulinký padavý šifón. Tie sú naším favoritom!


10

1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Lela Rose: Svadobné šaty pobozkané letným slnkom
Predstavujeme vám najkrajšie svadobné šaty značky St. Patrick!
Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!
Svadobné šaty Yolan Cris: Galéria rozmanitosti a kreativity
Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc


2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
Lillian West
Katarína Mikulcová  | 19.11.2018, 11:20