S novou sadou TimeWise 3D od Mary Kay začnete veriť na zázraky!

Jej čaro sme vyskúšali na vlastnej koži. Novinka z dielne Mary Kay, sada štyroch produktov TimeWise 3D, je veľmi jemnučká, krásne vonia a s pleťou robí doslova zázraky! Po týždni vidno badateľné zmeny – tvár je hebká, hydratovaná a krásne žiari. Sada sa hneď po prvom použití stala naším verným ranným aj večerným spoločníkom. Ak chcete vedieť viac, určite si prečítajte náš článok, v ktorom nájdete tipy a osvedčené skúsenosti s novučičkými produktmi od Mary Kay. Doprajte svojej pleti to najlepšie!
titulkatimewise

Skvelá ochrana a starostlivosť lusknutím prsta!

Značka Mary Kay predstavuje novú starostlivosť v boji so starnutím pleti. Nová kolekcia z línie TimeWise sa opiera o exkluzívnu technológiu, ktorej cieľom je chrániť pleť pred voľnými radikálmi, oddialiť prejavy starnutia a vďaka tomu zabezpečiť viditeľne mladší vzhľad. Moderná doba so sebou prináša veľa nepriaznivých faktorov, ako sú UV žiarenie, stresujúci životný štýl, znečistené ovzdušie, smog, strava, nedostatok spánku či fajčenie. A viete, aký je najlepší spôsob obrany proti týmto kritickým faktorom? Brániť sa antioxidantmi, ktorými je nová kolekcia Mary Kay doslova nabitá!

Kľúč ku krásnej pleti

Súčasťou prípravkov sady TimeWise Zázračnej kolekcie 3D je exkluzívny a patentovo chránený Age Minimize 2D, ktorý obsahuje tri veľmi účinné zložky:

1. Resveratrol v kapsulách – pôsobí ako antioxidant, pomáha zjednotiť tón pleti a podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu v pleti.
2. Vitamín B3 – účinná zložka, ktorá rozjasňuje pleť a zároveň pôsobí ako antioxidant. Je nevyhnutný pri udržiavaní zdravej pokožky.
3. Peptid – látka, ktorá pôsobí proti starnutiu a podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu a elastínu. Vďaka nej je pleť pevnejšia a pružnejšia.


1

Zázrak v 3 krokoch

Stačí tak málo – vaše ranné i večerné kozmetické procedúry vám nezaberú viac ako 5 minút. Kolekcia TimeWise 3D obsahuje prípravky dostupné vo variantoch na normálnu/suchú pleť a zmiešanú/mastnú pleť. Samozrejme, poradkyňa Mary Kay vám ochotne diagnostikuje stav pleti a poradí vám, ktoré prípravky budú pre vás najvhodnejšie. Báť sa nemusia ani dámy s problematickou a aknóznou pleťou. Z vlastnej skúsenosti vieme povedať, že prípravky aknóznu pleť upokojili, zhydratovali a zredukovali výskyt problematických miest. 

V redakcii sme otestovali sadu na zmiešanú/mastnú pleť a výsledky nás príjemne potešili:


250_1



TimeWise® Age Minimize 3D™ Čistiaci krém/gél 4 v 1

Náš rituál krásy sa začal večerným odlíčením pomocou multifunkčného čistiaceho gélu, ktorý naozaj veľmi šetrne odstránil nečistoty z tváre. Jeho súčasťou sú aj drobné pílingové čiastočky, ktoré zbavili tvár starých buniek a rozjasnili ju. Oceňujeme, že čistiaci gél odstránil naozaj všetok mejkap; vôbec nebolo potrebné pleť ďalej čistiť pleťovou alebo micelárnou vodou. Po umytí zostala pleť jemná, zmatnená a dokonale čistá. Pre dámy s mastnou pleťou je tento gél naozaj ideálnou voľbou, pretože odstránil nadmernú mastnotu a zároveň pleť upokojil. Aplikovať stačí naozaj veľmi malé množstvo, z ktorého vytvoríte bohatú čistiacu penu.

Benefity produktu podľa redakcie nevesta.sk:

- neupcháva póry
- je vhodný na citlivú aj aknóznu pleť so sklonom k masteniu
- príjemná vôňa
- matný pocit po odlíčení
- rozjasňujúci efekt




250_3




TimeWise® Age Minimize 3D™ Nočný krém

Ďalším krokom počas večerného odličovania a starostlivosti o pleť bola aplikácia nočného krému na zmiešanú a mastnú pleť, ktorý je nabitý antioxidantmi a pôsobí počas celej noci, keď sa pleť po celom dni regeneruje. Veľmi kladne hodnotíme schopnosť krému rýchlo sa vstrebať do pokožky. Krém nezanechal žiaden mastný film, práve naopak, do minúty ho pleť doslova „vcucla“ a zostala krásne rozjasnená. Aj ráno po prebudení bola pleť oddychnutá a vyzerala veľmi prirodzene a zdravo. Pri problematickej pleti so sklonom k akné sme si po týždni všimli ústup nepríjemného začervenania a upchatých pórov. Túto kladnú skúsenosť prisudzujeme pôsobeniu antioxidantov, ktoré pleť počas noci zregenerovali a zároveň upokojili.

Benefity produktu podľa redakcie nevesta.sk: 

- žiaden pocit mastnej pleti
- príjemná nevtieravá vôňa
- žiadne začervenania
- redukcia výskytu upchatých pórov (po 1 týždni)

250_4









TimeWise® Age Minimize 3D™ Očný krém

Necelú minútku večernej pleťovej procedúry sme venovali aplikácii očného krému. Krém sa rýchlo vstrebal a rozjasnil oblasť okolo očí, pričom sme aplikovali iba veľmi maličké množstvo. Spolu s nočným krémom tvorí očný krém skvelú dvojicu produktov s priaznivými kvalitami – oba sú mimoriadne hydratujúce a vyhladzujúce. Očný krém zároveň minimalizuje príznaky únavy, ako sú tmavé kruhy či nepríjemné vačky pod očami. 

Benefity produktu podľa redakcie nevesta.sk:

- žiadne tmavé kruhy a opuchy pod očami
- stačí malé množstvo krému a výsledok je viditeľný
- je vhodný aj pre používateľov kontaktných šošoviek








250_2






TimeWise® Age Minimize 3D™ Denný krém s SPF 30


Rovnaký postup, aký sme zvolili večer, sa opakoval aj ráno – zregenerovanú pleť sme si po prebudení umyli čistiacim gélom TimeWise 3D, no v druhom kroku sme namiesto nočného krému použili denný krém s SPF 30. Vďaka ochrannému faktoru naša pleť odolávala účinkom UVA a UVB žiarenia. Dôležité však je, že krém vyhladil a rozjasnil pleť, nezanechal žiaden mastný film a po 10 minútach sme mohli naniesť mejkap. Ako podkladový krém pod mejkap ho vnímame tiež v pozitívnych intenciách – ba dokonca po nanesení krému bola pleť taká matná a rozjasnená, že by človek bez problémov vedel ísť do práce aj bez mejkapu. Aj problematická pleť bola vďaka krému hydratovaná a mejkap na nej vyzeral veľmi prirodzene. V treťom kroku sme rovnako ako večer aplikovali očný krém, ktorý sme tiež nechali vstrebať približne 10 minút.

Benefity produktu podľa redakcie nevesta.sk:

- nemastný krém
- výborný podkladový krém pod mejkap
- príjemná vôňa
- prirodzené rozjasnenie pleti
- ochrana proti UVA/UVB žiareniu


Ako sa správne postarať o pleť s produktmi značky Mary Kay vám ukáže aj toto krátke video:




marykay

Veríme, že zázračné účinky novej sady TimeWise 3D už čoskoro skúsite na vlastnej koži! Ten zážitok naozaj stojí za to.


Foto:
Mary Kay
Katarína Mikulcová  | 25.10.2018, 13:00